Mihnea Vlad Gheorghiu, la ELLE Decoration Designers Boutique

Mihnea Vlad Gheorghiu, la ELLE Decoration Designers Boutique

Talentul, căutările și ideile infinite, viziunea de a transforma banalul în excepțional, sunt doar o parte dintre motivele care stau în spatele designului de interior autohton.

Începând cu data de 2 octombrie 2018, București Mall își deschide ușile pentru cei mai talentați designeri de interior români și te invită să le cunoști creațiile la ELLE Decoration Designers Boutique.

Primul designer din seria ELLE Decoration Designers Boutique este Mihnea Vlad Gheorghiu, un artist al cărui viziune ridică prelucrarea lemnului la rang de artă. Timp de 3 săptămâni, în perioada 2-22 octombrie, vino să îi descoperi și admiri creațiile din lemn la București Mall. Împreună susținem designul românesc!

Mihnea Vlad Gheorghiu este fondatorul atelierului "Woodyo - Creative Wood Engineering" și partener al companiei producătoare de produse din lemn “Bucin Mob”, presentă pe piață din 1993.

În parteneriat cu Bucin Mob, Mihnea a lansat o colecție din 28 de piese de mobilier de design, numită “Bucin Mob Design Collection - Solid Wood Furniture”, prezentă la cele mai importante târguri internaționale: IMM Cologne, iSalone Milano, Maison et Objets Paris și ICFF New York. Câteva dintre aceste produse exclusiviste le vei găsi la ELLE Decoration Designers Boutique.

ELLE Decoration Designers Boutique este un magazin de tip pop-up situat la parterul București Mall, de unde îți poți achiziționa obiecte de decor interior semnate de cei mai cool designeri de la noi. Noul concept Designers Boutique reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs.

 

Masa extensibilă Vibra

Aceasta masă s-a născut ca un element practic si compact destinat spațiilor mici, este modulară și se adaptează cu ușurință nevoiilor fiecărui utilizator.  Masa poate fi confecționată în 3 variante de lungime (140, 160 sau 180 cm), fiecare fiind extensibilă cu 45 cm.

Sustenabilitatea este una dintre valorile principale care stau la baza creației designerului român. Prin urmare, la confecționarea produselor se utilizează piesele de lemn de dimensiuni mici rezultate din procesul de fabricație a multor produse din fluxul fabricii Bucin Mob,  selectate,  sortate și asamblate cu multă grijă.  

 

Masa de cafea Stub Coffe Table 

Toate lucrurile bune în viață au nevoie de o fundație solidă, chiar și o măsuță de cafea. Farmecul Măsuței Stub Coffe Table este trunchiul busteanului de Molid care stă la baza confecționării acesteia și este piesa de lemn pe care poți “citi” istoria fiecărui arbore în parte: ce veri călduroase, primăveri cu aer uscat sau ierni friguroase le-a trăit pentru a ajunge la maturitatea de exploatare.

La fel ca și blatul mesei Vibra, acest obiect de decor este confecționat din resurse de lemn reciclate, rezultate din procesul de fabricație produselor din fluxul fabricii Bucin Mob. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related