Înscrieri team ADventure, ediția a XI-a

Înscrieri team ADventure, ediția a XI-a

Proiectul marca PRIME Iași, team ADventure, prinde contur și în această toamnă cu cea de-a XI-a ediție. Tema din acest an este „MAPPING IDEALS” și surprinde etapele parcurse spre atingerea idealului stabilit.

Odată cu Lansarea, dăm start Înscrierilor la Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice ce are ca target studenţii şi masteranzii de la Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing şi Comunicare în Afaceri, precum şi de la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

Studenţii ce vor participa la această competiţie vor forma echipe de câte trei membri şi vor rezolva unul dintre cele trei studii de caz oferite. Pe fiecare studiu de caz vor lucra câte trei echipe. Timp de o lună, aceștia vor lucra la elaborarea unei strategii publicitare cu scopul de a rezolva problema avută în atenție, ținând permanent legătura cu PRIME Iași, cu mentorii, cu specialiștii din domeniu şi cu firma parteneră pentru a obţine toate informaţiile necesare.

Până pe data de 19 octombrie te așteptăm să te înscrii la una dintre cele mai frumoase provocări ale studenției tale, unde vei experimenta ce înseamnă munca într-o agenție de publicitate.

Fă din începutul studenției tale o adevărată „ADventură”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related