Recrutări PRIME Iași, a XIII-a ediție

Recrutări PRIME Iași, a XIII-a ediție

Pe data de 4 octombrie, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, PRIME Iași, lansează cea de-a XIII-a ediție a proiectului recrutări. Acesta constă în recrutarea de noi membri, studenții vizați fiind cei de la Comunicare și Relații Publice, Jurnalism, Marketing sau cei interesați de aceste domenii.

PRIME Iași este o asociație care facilitează crearea unei relații între studenți, mediul academic și mediul business de profil, dar de unde distracția e nelipsită (studenția e studenție). Asociația noastră este una care se specializează în organizare de evenimente, PR și voie bună.

Procesul de recrutare este unul amplu și complex, structurat în mai multe etape: PRIMEtale Land, lansare, înscriere, două interviuri, un training și un workshop. În urma acestuia sunt selectați cei mai potriviți studenți pentru a se alătura asociației.

Lansarea ediției a XIII-a recrutări va consta într-o prezentare amplă a activității noastre, la care vor fi prezenți atât membri actuali, foști membri, cât și profesori care ne susțin. Joi, la ora 20:00, în amfiteatrul D3 al corpului D al universității, vei avea ocazia să afli mai multe despre experiența PRIME, despre ce fac acești omuleți albaștri, ce oameni întâlnesc, câte învață și cât de mult se distrează. Lansarea poate fi imboldul de care ai nevoie pentru a-ți începe studenția cu un „boost” de energie, evenimentul la care, dacă riști, poți avea parte de cel mai mare noroc.

Te așteptăm pe 4 octombrie, în D3, începând cu ora 20:00.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related