Sună bine o colaborare cu Global Records? Compozitorii și producătorii muzicali sunt provocați să treacă la următorul nivel

Sună bine o colaborare cu Global Records? Compozitorii și producătorii muzicali sunt provocați să treacă la următorul nivel

Aflat în căutare permanentă de noi talente, Global Records lansează o provocare tuturor compozitorilor și producătorilor muzicali deciși să facă peformanță la cel mai înalt nivel. Casa de discuri care reprezintă artiștii momentului precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și mulți alții dă șansa unor compozitori și producători muzicali talentați să se facă auziți. Producătorii și compozitorii care știu că au potențial să transforme orice emoție într-un hit își pot trimite creațiile accesând platforma production.globalrecords.com, iar din acel moment au șansa ca ceea ce fac să fie ascultat la scară largă, pentru că Global pune în valoare talentele artistice.

Odată trimise, demo-urile vor fi ascultate de Ștefan Lucian, fondator și A&R Manager Global Records, producătorii Global Records Alex Cotoi, Marco & Seba și David Ciente, iar cei mai talentați candidați vor avea ulterior șansa să lucreze în aceleași studiouri în care se înregistrează unele dintre cele mai tari single-uri ale momentului.

Producătorii Global semnează constant 6 din top 10 piese pe radio și TV, au în portofoliu colaborări cu producători internaționali, precum și piese produse pentru artiști celebri la nivel internațional.

Alex Cotoi este câștigătorul unui Grammy pentru „Cel mai bun album de latin rock, urban alternative”, obținut în urma colaborării cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru “Baddest Girl in Town”.

„Bom Bidi Bom”, una dintre piesele produse de Marco & Seba și interpretată de Nicki Minaj și Nick Jonas, face parte din coloana sonoră a filmului “Fifty Shades Darker”. Au lucrat alături de producătorii artiștilor Kesha, Pitbull, Flo-Rida, David Guetta, Justin Bieber și Jason Derulo. De asemenea, succesul lansării INNEI și unele dintre cele mai mari hituri ale ei (Hot, Love, Deja-Vu, Sun is Up) sunt legate tot de numele lor, iar cei doi se pot lăuda cu peste 30 de premii și peste 50 de nominalizări primite de-a lungul timpului.

David Ciente a produs piese în colaborare cu Axident, Breyan Isaac, Bipolar Sunshine, Chris Blue și Alicia Keys. A colaborat, de asemenea, cu Miky La Sensa (Maluma – Fellices los 4, El Perdedor), Dynell el Diamante și Tito Earcandy. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related