Oxygen devine partenerul de comunicare al Vivre pentru 9 țări

Oxygen devine partenerul de comunicare al Vivre pentru 9 țări
Adina Trandaf, Oxygen/ Iulian Vegheș, Vivre Deco

Agenția independentă de comunicare Oxygen a fost selectată ca partener pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de comunicare Vivre, cel mai mare retailer online de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru casă din Europa Centrală si de Est. Agenția va furniza servicii de brand și corporate PR pentru piața din România și cele opt țări în care brandul este prezent: Bulgaria, Cehia, Croația, Grecia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria.

 

 „Suntem încântați să facem echipă cu Vivre, un brand românesc de succes cu prezență la nivel regional. Ne bucurăm de fiecare dată când adăugăm în portofoliu branduri care inspiră, și sperăm ca, prin proiectele pe care le construim împreună, să facem și noi parte din povestea lor de succes”, a declarat Adina Trandaf (Client Service Director, Oxygen).

 

„Vrem să construim un brand puternic și apreciat în toate țările în care suntem prezenți și ne bucură să avem alături un partener de încredere, cu experiență regională, care ne poate susține în a ne atinge obiectivele ambițioase”, a declarat Iulian Vegheș (VP of Marketing, Vivre Deco).

 

Vivre.ro reprezintă principalul e-commerce de home & deco din România, lansat în aprilie 2012, prezent în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Vivre se adresează unei piețe de aproximativ 100 milioane de europeni, are o ofertă de aproximativ 50.000 de produse și peste 3 milioane de comenzi livrate cu succes.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related