Sa faceti rezervare din timp daca vreti camera la hotelul Cartoon Network

Sa faceti rezervare din timp daca vreti camera la hotelul Cartoon Network
foto: thepointsguy.com

Cand eram mici, tot ce ne doream de la Cartoon Network era sa primim episoade noi. Apoi, odata cu schimbarile, tot ce speram era sa nu mai auzim desenele dublate in romana. Si ii compatimeam pe copiii care nu vor invata engleza cum am facut-o noi. Astazi, putine dintre desenele vechi mai sunt in program. Aventurile fratilor ursi, Gumball sau Unkitty sunt productii care nu spun nimic generatiei 30+

Insa prezentul ofera ceva mai mult decat serii violente de desene. Prezentul Cartoon Network ofera delicii imobiliare. Conform Complex.com, un hotel Cartoon Netowrk va fi construit in statul american Pennsylvania. Recunoastem, ne place sa scriem despre Dexter si 2 Stupid Dogs, ca am crescut cu ei, dar despre hoteluri de 5 stele cu PowerPuff Girls pe ele, aveam unele retineri. Am trecut peste ele. 

Christina Miller, presedintele organizatiei cu nume lung (Cartoon Network-Adult Swim-Boomerang) a dat o declaratie pe tema asta:

Cu mixul potrivit de tehnologie, design si animatie, incercam sa aducem personajele noastre la viata, intr-un mod in care nu s-a mai facut pana acum.

Iar pe booking.com, vom avea de ales, probabil, intre camerele single (aka camera de tip Professor Utonium) si apartamentele Family (aka penthouse-ul Top Cat). De urmarit. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related