Mix de Succes, un proiect Ciuc Premium realizat de Ogilvy România

Mix de Succes, un proiect Ciuc Premium realizat de Ogilvy România

Artiști din generații diferite vorbesc despre succes din tot atâtea perspective. Toate la fel de adevărate.

Marius Moga, Dan Teodorescu, Macanache, Nicoleta Nucă și Silvia Dumitrescu vorbesc despre succes din perspectiva generației pe care o reprezintă, la invitația Ciuc Premium de a explora perspective diferite asupra succesului, în general.

 

Concluzia?

Succesul este diferit de la generație la generație, de la cum îl privești tu, la cum îl privesc cei de lângă tine. Pentru că succesul este despre călătorie, nu doar despre destinație. Despre fiecare moment și fiecare pas pe care-l faci pentru a-ți îndeplini visele.

Succesul este despre tine. Despre aici și acum.

Ciuc Premium vorbeste despre succes, în campania de comunicare din acest an, dintr-un unghi diferit față de cel clasic, propunând o abordare din perspectiva călătoriei și a experienței personale, dincolo de idei predefinite.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related