Marius Moga te sfatuieste sa "Fii pe barba ta", in noua campanie Philips

Marius Moga te sfatuieste sa "Fii pe barba ta", in noua campanie Philips

Ogilvy&Mather Romania semneaza cea mai noua campanie pentru Philips, "Fii pe barba ta!", care promoveaza noul aparat de barbierit electric Philips Click & Style. Sa fii pe barba ta inseamna sa decizi singur cum va fi vara ta, sa fii responsabil si independent, sa cunosti oameni noi, sa iti deschizi orizonturile si, nu in ultimul rand, sa te distrezi la maxim, explica un comunicat din partea agentiei filozofia campaniei.

Marius Moga este imaginea campaniei, iar piesa lansata recent de acesta - "Pe barba mea!" - vine ca un teaser.

 

Campania continua cu o componenta promotionala: tinerii pot participa la o competitie cu premii saptamanale pe platforma dedicata si pe pagina de Facebook "Pe barba ta". In final, toti participantii vor avea oportunitatea de a fi selectati sa faca parte dintr-un grup de cinci castigatori, care vor petrece un weekend prelungit, all-inclusiv la mare. Concursul se desfasoara pana la sfarsitul lunii august. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related