MAPPING IDEALS, conferința team ADventure, ediția a XI-a

MAPPING IDEALS, conferința team ADventure, ediția a XI-a

team ADventure, Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice, proiectul marca PRIME Iași, surprinde în această toamnă prin tema ediției „MAPPING IDEALS”. După înscrierea celor nouă echipe de studenți în această ADventură, proiectul trece la următoarea etapă, și anume Conferința. Aceasta este menită să-i ajute pe studenți prin oferirea unor sfaturi, venite de la specialiștii din domeniu.

La eveniment vor fi prezenți: Costin Oane, ce conduce studioul de design și branding, „BroHouse”, un business de familie, care s-a născut din povestea lui de viaţă şi a fratelui său geamăn, Horia. Patricia Bertea, antreprenor cu o puternică orientare spre analiză și strategie de marketing și Dana Iordache, Social Media Specialist la „Grepfruit” Bucureşti. Aceștia îi vor îndruma pe studenți în demersurile lor, atât pentru acest concurs, cât și pentru viitoare lor carieră în domeniu.

Conferința va avea loc în data de 15 noiembrie, la Muzeul Unirii, începând cu ora 10:00. Vă așteptăm să pătrundeți în lumea publicității și a ideilor inovatoare.

Se anunță o ediție de neuitat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related