Straight Outta Ipotești. În care tot nu aflăm ce a vrut să spună poetul

Straight Outta Ipotești. În care tot nu aflăm ce a vrut să spună poetul

Straight Outta Ipotesti este o expunere video de peste 6 minute, in care conditia omului de geniu este pusa in lumina prin intermediul unei istorii aproximative a realitatii secolului trecut. Asa ar incepe un comentariu literar daca IQads ar fi o sursa credibila de bac pentru tinerii din ziua de azi. Din pacate, adolescentii astia ajung pe-aici mai cu seama cand cauta orase sau robotica.

Sector 7 ne-a obisnuit cu continut amuzant, insa de data asta, umorului i s-a adaugat un nou strat: inutilitatea demersului, recunoscut chiar de echipa implicata in proiect. Pentru ca, asa cum te-ai astepta de la un trailer in care Raul Gheba il joaca dezinvolt pe Ion Creanga, nu va urma niciun film. N-are cum, e de ajuns si e bine asa.

Asadar, Eminescu, Caragiale, Creanga, poeti cunoscuti si altii de care n-ai auzit in viata ta sunt personajele acestui clip plin de de toate. Avem flinte, battle-uri de rime, tradari, barbi dichisite. Si, desigur, filmuletul nu se putea incheia altfel decat se incheie marile capodopere hollywoodiene, adica in coada de peste. Caci nici acum nu am aflat ce a vrut sa spuna autorul in Glossă. Of, Vero!

Dar fara gluma acum, este o productie in care au intrat multe ore de munca si repetitii.

Echipa, de la actori, la stilistii care au dichisit cu Philips OneBlade barbile alea dubioase, indexata de Raul Gheba: Alex Cotet, Raul Gheba, Razvan Krem Alexe, Ovidiu Gramesc, Rox Andrei, Raluca Chera, Vlad Lapadatescu, Claudiu Teohari, Roxana Bain, Alexandru Radu, Alexandra Maria Putineanu, Costel Eftimie, Andriescu Marian, Alexandru Rosu, Silviu Andreescu, Robert Topor, Emanuel Deaconu, Ana Maria Alexe.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related