Plin Zurich-ul de milionari care n-au unde sa se antreneze

Plin Zurich-ul de milionari care n-au unde sa se antreneze

Adevarata stire este ca sezonul de tenis tocmai s-a incheiat aseara. Insa pentru vanatorii de spoturi noi si interesante, noutatea este acest ad care il are ca protagonist pe Roger Federer. Si pe Mercedes X Class, care se pare ca serveste nu doar la catarat prin tot Zurich-ul si imprejurimi, ci si ca partener foarte bun de antrenament. Ca Roger mai pateste de-astea, sa gaseasca lantul pus pe terenul de antrenament. 

 

Federer este preferatul multor branduri pentru genul acesta de spoturi, in care e nevoie de priceperea actoriceasca a personajului. Fed chiar are aceasta pricepere, iar lungul sir de parteneri, de la Nike la Credit Suisse, au testat-o adesea. 

Astfel, desi adul este, cum spuneam, o demonstratie a ceea ce poate face un Model X, in el apar brandurile preferate elvetianului. Echipament de tenis Wilson, incaltari de la Nike, precum si mai noul sau prieten, Uniqlo, care il va imbraca vreo 10 ani de-acum incolo. 

Iar pentru nostalgici, sa amintim ca, in urma cu aproape un an, in buza Australian Open, tot Federer a fost cel care ne-a dezvaluit, pentru prima oara, formele acestui model de lux de la Mercedes. Care stie si sa serveasca asi, evident.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related