NO.MAD Talks revine cu a șasea ediție pe 21 noiembrie: despre fiscalitate pe înțelesul freelancerilor

NO.MAD Talks revine cu a șasea ediție pe 21 noiembrie: despre fiscalitate pe înțelesul freelancerilor

A șasea ediție NO.MAD Talks, eveniment dedicat comunității de freelanceri, va avea loc pe 21 noiembrie la MATER, începând cu ora 19.00. Organizatorii își doresc să le ofere freelancerilor și antreprenorilor la început de drum informații esențiale despre formele juridice pe care le pot avea, despre redactarea contractelor și drepturile fiscale.

 

Despre fiscalitate cu Tudor Stanciu și Mircea Mărculescu

Tudor și Mircea sunt doi specialiști cu o experiență vastă în organizarea și susținerea cursurilor de fiscalitate pentru start-up-uri, antreprenori la început de drum, dar și pentru companii multinaționale. Mircea Mărculescu este partener coordonator pe probleme fiscale în cadrul Elite Compliance, colaborator în cadrul proiectului Digital2Law și membru al Camerei Consultanților Fiscali din România. A fost implicat în numeroase proiecte de revizie fiscală, consultanță, audit, fuziuni și divizări.

Tudor Stanciu este un avocat specializat în consultanța oferită antreprenorilor și companiilor care dezvoltă produse de tehnologie proprietară și inițiator de proiecte în Fintech & Legaltech. Sau mai simplu spus: Independent Tech Lawyer, Fintech & Legaltech project builder, Startup advisor, Co-fondator Digital2law.

 

Povestea proiectului Dume de Mestecat la NO.MAD Talks

În prima parte a evenimentului NO.MAD Talks, participanții vor avea ocazia să afle și povestea proiectului Dume de Mestecat, inițiat de Ioana Zvâc și Laura Ionescu. Două fete creative care și-au dat demisia dintr-o agenție de publicitate pentru a dezvolta un business pe bază de glume și combinații de cuvinte. Ele o să vorbească despre experiența de a trece de la munca din agenție la munca de acasă, de la proiecte pentru clienți la proiecte personale.

 

Intrare pe bază de donație

Participarea se face pe baza undei donații și rezervarea locului prin completarea unui formular. Cauza acestei ediții este ONG-ul SOR care se ocupă cu protejarea păsărilor din România. Societatea Ornitologică Română este primul ONG de mediu înființat în România după Revoluție și cel mai longeviv apărător al mediului din societatea civila din România. Donația se realizează direct către ei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related