Freelancerii vor afla cum să se promoveze eficient la a zecea ediție NO.MAD Talks

Freelancerii vor afla cum să se promoveze eficient la a zecea ediție NO.MAD Talks

Când lucrezi pe cont propriu ca freelancer sau antreprenor te identifici total cu munca ta. Iar atunci, de cele mai multe ori, în centrul strategiei de promovare ești chiar tu. Însă cum faci să vorbești despre tine fără să ai un mesaj agasant, să fii creativ și să folosești canalele de social media la adevăratul lor potențial.

La NO.MAD Talks episodul zece, ce va avea loc pe 18 aprilie la MATER, i-am invitat alături de noi pe Alexandru Negrea, consultant Social Media, Cristian Florea, Blogger și Social Media Manager, Alex Damian, fotograf și Instagrammer, ei o să vorbească despre promovarea eficientă pe Facebook, LinkedIn și Instagram. De la exemplele personale, la studii de caz și tendințele pe care trebuie să le urmeze freelancerii și antreprenorii.

 

Află care este canalul de social media potrivit pentru tine și cum să comunici creativ

La NO.MAD Talks episodul zece vom avea trei prezentări diferite despre cele mai importante canale de social media. Alexandru Negrea va vorbi despre ce înseamnă promovarea eficientă și creativă pe Facebook, Cristian Florea va vorbi despre cum se poate folosi LinkedIn la adevăratul lui potențial, iar Alex Damian o să ne spună cum poate ajuta Instagram antreprenorii și freelancerii să ajungă la clienți într-un mod personal și creativ.

 

Intrare pe bază de donație

Pentru participare este necesară înscrierea. Iar, în loc de taxă  de participare, se donează online o sumă de minimum 40 lei pentru Autism Voce. ONG-ul care sprijină, prin toate mijloacele și cunoștințele acumulate în anii de experiență, recuperarea și integrarea socială a copiilor cu autism și tulburări de dezvoltare. 

 

Evenimentul este susținut de: Aurelia Vișinescu Wines, AQUA Carpatica, Sloop, MATER, IQads și Start-up.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related