Perceptum este noul designer de comunicare digitala al COS România, cel mai mare furnizor de soluţii pentru amenajări spații de birouri

Perceptum este noul designer de comunicare digitala al COS România, cel mai mare furnizor de soluţii pentru amenajări spații de birouri

Prezent de 20 de ani pe piata din România, COS, liderul național în consultanță și design de spații de lucru, a ales agenția de marketing Perceptum pentru gestionarea comunicarii digitale.

"În succesul tuturor proiectelor de amenajare și reamenajare a spațiilor de lucru, ne bazăm 100% pe puterea parteneriatului. Totul devine posibil prin colaborarea dintre echipele de arhitecți și designeri, furnizorii și, bineînțeles, clienții noștri. Împreună ajungem la o viziune aparte, în care design-ul spațiului de lucru este privit ca o expresie a culturii organizaționale, dar și ca un adevărat amplificator de performanță și creativitate. Pentru a transmite acest mesaj eficient aveam nevoie de o strategie coerentă de comunicare în mediul online și de un concept relevant pentru clienții nostri. Perceptum a înțeles perfect punctele noastre de diferențiere și le-a tradus într-o campanie unitară și autentică.", a precizat Roxana Tănasă (Marketing Responsible COS Romania).

 

Focusul campaniei digitale a fost consolidarea notorietății brand-ului, prin evidențierea profesionalismul lucrărilor și a calității produselor oferite prin parteneriate exclusive cu branduri de prestigiu la nivel mondial, precum Steelcase și Interface.

Conceptul propus de Perceptum a fost contruit în jurul experienței clienților si a beneficiilor resimțite de angajații care lucrează în mediile de lucru amenajate de COS. Astfel, întreaga campanie digitală derulată în mod special pe rețelele sociale, sub hashtag-ul #WorkplaceHappiness, a pus în valoare spațiile de birouri ca adevarată sursă de creativitate și stare de bine.

 

"Parteneriatul cu COS a debutat la aniversarea a 20 de ani în România și a evoluat treptat, extinzându-se la nivelul întregii comunicări digitale. Pentru noi, o astfel de evoluție în relația cu un client vine ca o confirmare a calității serviciilor Perceptum și este, în realitate, cea mai mare răsplată pentru implicarea echipei. În cele ce urmează, vom continua să contruim alături de COS și în zona de offline, unde vom avea activari experientiale ce incorporeaza cele mai noi tehnologii, abordare care defineste majoritatea proiectelor Perceptum", a spus Raluca Ghilea (CEO & Founder Perceptum).

 

Echipa de proiect

COS Romania: Roxana Tănasă (Marketing Responsible), Alina Georgescu (Marketing Assistant)

Perceptum: Mihaela Lungu (Account Manager), Luana Mureșan (Senior Copywriter), Madalina Drumea (Social Media Executive)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related