Episodul opt NO.MAD. Talks Despre blog, scris și freelance va avea loc pe 27 februarie

Episodul opt NO.MAD. Talks Despre blog, scris și freelance va avea loc pe 27 februarie

Scrisul se află pe lista principalelor activități căutate de clienți, fie că vorbim de content marketing, storytelling, prezentări sau articole pe blog, cerințele sunt în creștere în fiecare an. Însă, pentru a obține contracte și a câștiga proiecte de lungă durată ai nevoie de o strategie de promovare și, atunci, de cele mai multe ori, apare blogul personal. La a opta ediție NO.MAD Talks le-am invitat alături de noi pe Ina Țăranu-Hofnăr (inoza.ro) și Andreea Vasile (andreeavasile.ro) care o să ne spună, pe 27 februarie la MATER, care sunt pașii ce trebuie parcurși pentru a transforma blogul personal și pasiunea pentru scris într-un job full time.

Foste jurnaliste și editori la unele dintre cele mai cunoscute publicații din România, au ales să lucreze independent și au devenit freelanceri full time. Cât de greu le-a fost să-și găsească clienți, care au fost obstacolele întâmpinate și cum le-a ajutat blogul să se promoveze și să atragă proiecte, ne vor spune la eveniment.

 

În premieră lansarea cărții ,,Cum să te distrezi până se livrează pizza’’ de Irina Alexe

Irina Alexe face parte din comunitatea de freelanceri NO.MAD Talks, când nu scrie pentru clienți, scrie pentru ea. Are deja două cărți lansate, iar la evenimentul de pe 27 februarie va lansa a treia carte, de data aceasta cu texte neconvenționale despre mâncare. Irina o să ne povestească care a fost parcursul ei de la corporație, la blogger și apoi la autor. Ne va povesti despre ce presupune scrierea unei cărți, de la alegerea subiectului, motivație și până la rutină.

 

Intrare pe bază de donație

Participarea se face pe baza undei donații și rezervarea locului prin completarea unui formular. Cauza acestei ediții este Bursa de Fericire și construirea spitalului de oncologie.

Evenimentul este susținut de: Aurelia Vișinescu Wines, MATER, IQads și Start-up.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related