Ai si tu niste obiecte din vremea lui Ceasca? Adu-le in laboratorul de educatie civica

Ai si tu niste obiecte din vremea lui Ceasca? Adu-le in laboratorul de educatie civica

Fiti cu ochii in patru si veti descoperi ca se mai intampla si chestii cu adevarat utile pentru generatiile astea mici, pe care le deplangem a fi cam ignorante. ”Acasa in comunism” este un proiect coordonat de prietenii de la Funky Citizens, impreuna cu Modulab. Vor sa creeze o experienta educationala interactiva. Mai exact:

Vrem sa le explicam elevilor si liceenilor drepturile si libertatile din democratie prin revizitarea senzoriala si prin studii de caz pe comunismului romanesc.

Proiectul, asa cum se povesteste aici, este finantat de guvernul american, printr-un program numit IVLP Alumni, insa inca este nevoie de bani pentru amenajarea spatiului de 100 de metri patrati. Asadar, daca vreti sa donati o puteti tot la linkul de mai sus. 

Iar fiecare donatie va fi recompensata cum se cuvine, cu mici avantaje specifice perioadei comuniste. Dai 25 de lei, primesti o alifie chinezeasca. Dai 70, primesti o cheie cu snur. La 500 de lei, vei fi plimbat cu o dacie veche. Iar de la 500 de lei incolo, cresc si multumirile organizatorilor. 

Insa si daca vrei sa ajuti altfel decat cu bani, poti aduce obiecte de pe la bunici, din perioada ceausista. Sau poti dona niste timp, ca e nevoie de voluntari.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related