Netflix face educatie sexuala

Netflix face educatie sexuala

Astazi este ziua in care internetul romanesc a primit un cadou frumos. L-a putut vedea si auzi pe Florin Piersic Jr. spunand urmatoarele cuvinte ce se anunta a fi nemuritoare: ”Zece kilograme de penis nu e de colo”. Desigur, trebuie sa avem tot filmul ca sa pricepem ceva. 

Netflix a chemat un bucatar, un MC, doi actori si pe Cosmina Pasarin sa raspunda la niste intrebari despre sex. De la adolescenti catre o entitate care cred ei ca are toate raspunsurile. Tot exercitiul e un soi de teaser la ”Sex Education”, un serial de comedie produs de Netflix. Si e facut pe calapodul ”Celebrities Read Mean Tweets”, al lui Jimmy Kimmel.

 

Este inviorator sa ti se aminteasca, din cand in cand, faptul ca nimeni nu stie nimic despre sex. Educatia sexuala este numai o masinatiune la scara modiala, menita sa controleze parinti si copii deopotriva. 

Acum serios vorbind, macar atat putem face si noi: sa nu lasam cuvintele Anei Ularu de la final sa ramana netranscrise aici: Nu fiti de porc, baieti!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related