[Turism de soi] Valerica Dinca (Ferma de sub Penteleu): In turismul rural, implicarea directa si permanenta a proprietarului este esentiala

[Turism de soi] Valerica Dinca (Ferma de sub Penteleu): In turismul rural, implicarea directa si permanenta a proprietarului este esentiala

In urma cu aproape patru ani, primii oaspeti treceau pragul unei ferme de sub muntii Penteleu. Numele ei? Ferma de sub Penteleu. Erau primii clienti si primii prieteni. Vorbim despre un business de familie, cu 9 angajati, despre care Valeria Dinca (unul dintre owneri) spune ca are atelier de olarit, fierarie traditionala, tesatorie si alte arte populare. Plus mancarea buna si sanatoasa care nu cunoaste chimicale si alte minuni de crestere rapida.

Majoritatea echipei de la ferma o constituie oameni de prin zona: din Varlaam, Gura Teghii sau Nehoiu. Adica din zona frumoasa a judetului Buzau.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Related