Erka Agile Communication este gazda Asociatiei Dialogue International Network

Erka Agile Communication este gazda Asociatiei Dialogue International Network

Evenimentul Managers Meeting al asociatiei de agentii independente Dialogue International Network are loc in Bucuresti pe data de 31 ianuarie si 1 februarie 2019, la hotel Novotel. Managerii agentiilor de publicitate, membre ale Dialogue International Network si-au dat intalnire pentru a discuta agenda pe anul 2019.

Din Dialogue International fac parte agentii de publicitate din Europa, Statele Unite si Orientul Mijlociu, reunind oameni creativi si talentati, orientati spre spiritual antreprenorial, care fac schimburi de idei, concepte si campanii pentru clientii lor la nivel global. Agentiile membre aduc un plus pietei de domeniu prin solutii si strategii de marketing  atat pentru brand-urile locale cat si pentru  cele internationale. Datorita acestei asociatii, membrii se pot sprijini intre ei cu idei si propuneri pentru clientii lor.

Anul acesta, agentia de publicitate ERKA, ce are sedii atat la Bucuresti cat si la Paris, este gazda evenimentului Managers Meeting, dar si un membru activ al grupului, reprezentat de Ruxandra Serban, managerul general. Alaturi de Miguel Pereira, presedinte al Dialogue International, dar si de reprezentantii celorlalte agentii, se vor axa atat pe discutiile interne ale grupului, cat si pe prospectarea de noi potentiali membri.

“Afilierea la Dialogue international este pentru mine o experienta foarte buna, pentru ca imi permite sa intalnesc oameni care se confrunta cu aceleasi preocupari ca ale mele, care sunt din acelasi domeniu de activitate si care sunt foarte deschisi sa impartaseasca cu ceilalti membrii ai Asociatiei din experientele lor. La nivel de echipa, avem acces la proiectele implementate de agentiile din grup la nivel mondial.  De asemenea,  putem sa impartasim proiecte, echipe, experiente... este ceva extraordinar! Si nu in ulimul rand, ne permite sa nu ne simtim singuri pe lume: dimpotriva, putem sa implementam campanii in orice tara din lume, avem access la un Network constant de colaborare intre agentiile din diverse tari ”, a relatat Ruxandra Serban despre avantajul de a fi membru al Dialogue International.

 

ERKA este o agentie de publicitate independenta, cu o pasiune pentru crearea de legaturi memorabile intre branduri si clientii lor. Cu sediul in Bucuresti, Romania, si cu un birou regional in Paris, Franța, agenția a fost înființată în 2004 de către un antreprenor vizionar, mereu daruit pentru idei și pentru a face lucrurile să se întâmple.

Dialogue International Network este o asociatie de agentii independente, prezente pe 3 continente si in 28 tari, care aduce impreuna peste 1000 de profesionisti din industrie, ce sunt animati de un spirit independent si antreprenorial si care vin cu o expertiza si o experienta in toate disciplinele comunicarii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related