Femeile sunt nebune

Femeile sunt nebune

Femeile sunt nebune, pentru că normalitatea are dublu standard. Ei, nu am dat chiar titlul lui Mircea Meșter, Serena Williams, declarații incredibile: "Simona Halep e nebună", dar sigur va apărea și el pe undeva. (Dacă nu știți care e faza, Mircea se referea la titlurile articolelor care i-au preluat interviul cu Sorana și senzaționalismul nebunatic care a urmat).

Noi ne referim la reclama Nike, cu Serena Williams, Dream Crazier, care a apărut acum 15 ore pe Youtube și are deja 2,8 milioane de vizualizări și 1100 de comentarii. 

Dacă ne arătăm emoțiile, ni se spune că suntem dramtice, spune Serena pe fundal, în timp ce se derulează imagini cu femei care fac istorie în sport, dacă visăm la oportunități egale, ne facem iluzii, dacă suntem prea bune, e ceva în neregulă cu noi și dacă ne enervăm, suntem isterice, iraționale sau pur și simplu nebune (aici e partea cu Simona Halep care dă cu racheta de pământ). Dacă vi se spune nebune, arătați-le ce înseamnă nebunia, își încheie Serena Williams mesajul.

Un spot puternic și emoționant, care, așa cum spune unul din comentatorii de pe Youtube, merită văzut de mai multe ori:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related