Esti paros si ai nevoie de niste tutoriale despre dat cu lama, omule

Esti paros si ai nevoie de niste tutoriale despre dat cu lama, omule

La noi, Axe e destul de cunoscut. Stim spoturile alea masculine, la sfarsitul carora fata cade-n limba dupa personajul care a fost indeajuns de inspirat sa dea 11 lei pe un spray. Nu ma omor dupa acest anume produs de la Unilever, recunosc. Dar altele incep sa-mi cada cu tronc. Mai ales din cauza publicitatii. Blestemata publicitate!

Ce avem aici este un ad la Lynx. Adica tot Axe de la Unilever, insa pentru pietele din UK, Australia si Noua Zeelanda. Produsul nu este spectaculos (desi, wow, unde s-a ajuns si cu asta!). Insa tot ce tine de spot este.

De fapt, stiu ca ii fac o mare nedreptate numindu-l spot. Nu e spot, baieti. E tutorial in toata regula. Pentru ca insightul creativilor se pare ca a fost acesta: multi dintre barbatii zilelor noastre nu stiu sa... opereze acolo jos si au nevoie de niste indrumari.

Asadar, un 2 in 1: gel de dus si spuma de ras. Cu o voce domoala, fix ca experienta in sine - asta vor sa transmita creativii de la 72andSunny Amsterdam. Evident, nu doar... nucile de cocos reprezinta o zona unde e nevoie de ghidaj profesionist. Ci și pieptul. Dap, sunt mai multe tutoriale, ce credeati?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related