R3HAB, unul dintre cei mai cunoscuți DJi din lume, se alătură portofoliului Global Talent United

R3HAB, unul dintre cei mai cunoscuți DJi din lume, se alătură portofoliului Global Talent United

Cu zeci de milioane de vizualizări și stream-uri pe platformele digitale, show-uri sold out și milioane de fani, R3HAB este unul dintre cei mai apreciați DJ din lume. Conform top 100 DJMag, în 2019, R3HAB se afla pe locul 14.

De-a lungul timpului, a lansat single-uri aflate în topurile din întreaga lume și remixuri pentru artiști precum Rihanna, Calvin Harris și Lady Gaga și a avut turnee internaționale importante.

R3HAB se alătură portofoliului Global Talent United care îl va reprezenta pe partea de contracte de imagine în România, alături de INNA, Antonia, Carla's Dreams, The Motans, Irina Rimes, BRomania, Selly, Alina Ceușan și mulți alții.

"Suntem onorați să îl avem pe R3HAB în portofoliul Global Talent United, este unul dintre cei mai relevanți DJ din lume și ne dorim să îl aducem și mai aproape de publicul din România.", a spus Claudiu Ilioiu (Head of Global Talent United).

R3HAB a lansat de curând "Family Values”, o piesă în colaborare cu Nina Nesbitt, dar și remake-urile a două hituri internaționale “Creep” și “Smels Like Teen Spirit”.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Global Records este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related