Traiasca tranzactia vecinului

Traiasca tranzactia vecinului

Ati aflat, n-ati aflat, ne bagam si noi in seama si va anuntam: Apple Pay vine in Romania. Un pic mai greu, ca trupele alea geniale de rock de odinioara, dar iata ca vine. Iar odata aparut, bancile vor avea un rol important; si e de inchipuit ca se vor alinia disciplinat pentru a prelua tranzactiile romanilor.

Pe noi ne intereseaza mai putin aspectele financiare si tehnologice, ci mai degraba cele de tin de comunicare. Asadar, fuga in social media, ca sa vedem reactiile. Nu-s multe, dar promit.

Zilele astea, de cand cu Apple Pay, ING-ul nu a fost bombardat ca pe vremea cand dubla sumele debitate (scuze, nu ne-am putut abtine), dar ceva mesaje au primit. Toate, cu intrebarea ”Cand, cand, cand?”

 

Un pic mai incolo, pe colt, Banca Transilvania a tinut sa ne asigure ca si la ei se prinde bine semnalul. Foarte simpatic portocaliul ala din ”Nu doar la unii”.

 

Deci, iata ca nu e cazul sa ne tinem banii in numerar sau prin tablouri asunse in pereti, cum ne sfatuiau unii ministri pe la televizor. Avem si optiunea bancarizat, tehnologizat, frumos.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related