Parenting PR preia strategia de social media pentru SMYK și campaniile de comunicare ale retailerului

Parenting PR preia strategia de social media pentru SMYK și campaniile de comunicare ale retailerului

Ca să comunici autentic în nișa de parenting este nevoie să fii părinte, să îți respecți publicul, să îl înțelegi, să creezi un dialog cu el și să nu îl minți. Agenția de comunicare și PR, Parenting PR și-a dezvoltat aceste abilități pe parcursul a 7 ani de când aduce în casele părinților branduri de jucării, haine și mâncare pentru copii, produse pentru mame și întreaga familie. Fondatorii agenției au pornit la drum cu intenția să promoveze branduri și produse, prin emoții, povești reale ale bloggerilor părinți și prin aducerea oamenilor împreună în comunități.

Parenting PR îi ajută pe bloggerii părinți să își descopere vocea și să și-o facă auzită. Iar pe brand-uri, să își spună povestea cât mai autentic și să ajungă la oameni. Pentru fondatorii și colaboratorii agenției, misiunea cea mai importantă este creșterea nivelului educațional al societății i. De aceea își conduc clienții înspre zona educațională și le propun creare de content informațional și promoțional cu sens și impact.

Cel mai nou client care rezonează cu misiunea Parenting PR este SMYK All for kids, care lasă pe mâinile agenției promovarea brandului în social media prin intermediul platformelor Facebook, Instagram și google, community management-ul pe aceste platforme, precum și administrarea campaniilor de promovare.

În atribuțiile agenției intră și campaniile locale de lansare de magazine cu concept de eveniment, campaniile de comunicare pe zona de brand awareness, parteneriate cu influenceri și media relations.

"Suntem singura agenție de comunicare care are ca target părinții, bloggerii părinți și publicațiile de părinți. Ne ajutăm clienții să comunice pe subiecte legate de familie și de creșterea copiilor, ne aventurăm cu campanii pe tărâmul dezvoltării fizice și emoționale a celor mici și îi susținem cu sfaturi pe cei mari, părinții. Dezvoltăm campanii integrate pentru branduri care oferă produse și servicii dedicate familiei, dar punem același suflet și în campaniile punctuale, pentru că vrem să ajutăm aceste companii să ajungă la inima părinților. Facem tot efortul ca fiecare misiune de comunicare și de antreprenoriat să se încheie cu dorința clientului de a lucra din nou împreună. Suntem mândri să adugăm în portofoliul nostru SMYK All For Kids, un jucător important la nivel local și internațional, alături de care ne dorim să construim proiecte îndrăznețe și relevante pentru piață". Ana Nicolescu (fondator Parenting PR).

 

SMYK All for kids este magazinul preferat al copiilor, părinţilor, bunicilor şi al tuturor celor care doresc să le facă o bucurie celor mici! Misiunea noastră este aceea de a oferi copiilor ceea îşi doresc şi au nevoie! Ne dorim permanent să îmbunătăţim experienţa de cumpărare a clienţilor noştri, astfel că în cadrul campaniilor de comunicare implicăm părinţii, comunităţile de părinţi, influencerii pentru a descoperi cum ne putem adapta portofoliu de produse şi serviciile la nevoile actuale. Alături de Parenting PR ne dorim să ne consolidăm relaţia cu comunitatea de părinţi împărtăşind idei, sugestii: de a petrece timpul alături de cei mici, de a alege jucăriile  şi jocurile potrivite vârstei, pasiunilor fiecăruia, de a alege hainele şi încălţămintea care să le ofere atât libertate de mişcare, dar şi culori şi imprimeuri în trend.”, Alexandra Crețan (Marketing Coordinator SMYK All For Kids).

 

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu un awarness de 82% (sursa: TNS Kantar *).
Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 205 magazine proprii, dintre care 179 în Polonia, 14 în România și 12 în Ucraina.
SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, "All for Kids".

Parenting PR este singura agenție de comunicare și relații publice, de pe piața din România, ce dezvoltă campanii integrate pentru branduri care au ca target părinții. Segmentul cel mai important îl reprezintă comunicarea cu bloggeri și influenceri care activează în sfera parenting-ului, construirea de comunități și dezvoltarea și susținerea antreprenorilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kantar

Kantar is the world’s leading data, insights and consulting company. We help clients understand people and inspire growth. Kantar is a data and evidence-based agency providing insights and actionable... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related