Parenting PR și Academia Titi Aur spun stop accidentelor prin conducere defensivă

Parenting PR și Academia Titi Aur spun stop accidentelor prin conducere defensivă

Parenting PR, agenție full service specializată în comunicarea cu bloggerii și crearea de comunități, își extinde misiunea de educare și schimbare de mentalități prin colaborarea pentru strategia de comunicare si awarness cu Academia Titi Aur, singurul centru de educație și cercetare în domeniul siguranței auto din România.

În țara noastră, în anul 2018, au fost raportate 1867 de decese cauzate de accidente rutiere, adică 5 decese pe zi, iar Parenting PR se alătură obiectivului Academiei Titi Aur de a reduce numărul de accidente rutiere din România și a deceselor cauzate de acestea.

Academia Titi Aur a fost înființată în 2007 de pilotul de raliuri Titi Aur și este cea mai mare bază de conducere defensivă din Europa de Est și Sud-Est. ATA pune la dispoziția șoferilor interesați cursul de conducere defensivă pe 3 niveluri, curs de îndemânare, curs moto, curs de conducere în teren accidentat, dar și experiențe controlate de condus cu viteză. Cel mai nou produs este cursul Ghidul Părintelui Responsabil la Volan în care sunt abordate și subiecte legate de siguranța copiilor în timpul condusului.

 

Campania va pune accent pe teribilismul la volan

Strategia de comunicare și promovare, precum și cea de creștere a awareness-ului cuprinde editarea identității narative, actualizarea site-ului cu content și updatarea la regulile SEO, apariții în presă și în blogosferă, o campanie de CSR care să aibă componentă educativă, prin care se dorește tragerea unui semnal de alarmă asupra siguranței la volan. Campania va pune accent pe teribilismul la volan și pe lipsa comunicării convenționale și neconvenționale în trafic.

 

Colaborarea a început cu lansarea cursului pentru părinți responsabili la volan

"Colaborarea cu Academia Titi Aur a început în luna octombrie, când ATA a lansat cursul Ghidul Părintelui Responsabil la Volan, un produs 100% românesc dezvoltat de trainerii ATA. Atunci am adus 20 de bloggeri părinți care au participat la curs și au învățat, în sala cu simulatoare, cum să iasă dintr-o mașină răsturnată și cum să-și salveze copilul în caz de accident rutier, au testat impactul cu un obstacol fix la 15 km/oră, viteza de reacție și montarea corectă a scaunului pentru copii. Cei prezenți au aflat prin propria experiență că centura de siguranță este un drept care poate să le salveze viața, nu o obligație. Valorile ATA vin în completarea valorilor agenției Parenting PR și împreună ne dorim ca tot mai mulți adulți să șofeze responsabil și să prevină accidentele rutiere și decesele cauzate de acestea." Ana Nicolescu (co-fondator Parenting PR)

"Lansarea cursului Ghidul Părintelui Responsabil la Volan ne-a oferit ocazia să colaborăm cu Parentig PR, cunoscând astfel niște oameni care împărtășesc viziunea noastră despre transportul în siguranță al copiilor și conducerea defensivă. Având aceleași obiective, colaborarea începută este un pas firesc în încercarea ca mesajele noastre să ajungă la cât mai multe persoane și, împreună, să facem tot ce putem pentru reduce numarul foarte mare de accidente rutiere și de victime care se înregistrează anual în România." Laurențiu Mandu (Project Manager Academia Titi Aur)

 

La Academia Titi Aur au fost instruiți pete 60 000 de șoferi

Agenția își dorește atragerea în campaniile propuse a partenerilor importanți în siguranța auto, precum Poliția Română, dar și dealerii auto. În cei 11 ani de funcționare, la Academia Titi Aur au fost instruiți peste 60.000 de conducători auto de la peste 420 de companii private sau de stat, printre care: OMV Petrom, Rompetrol, Mol Romania, Registrul Auto Român, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), ALD Automotive, Pepsi România, Coca-Cola România, McDonald's, Mercedes, BMW, Alfa Romeo, Volkswagen, dar și persoane fizice care și-au dorit îmbunătățirea stilului de condus.

Academia Titi Aur a luat naștere în urma activității lui Titi Aur în automobilismul sportiv, îmbinată cu pasiunea și plăcerea de a împărtăși și altora tainele artei de a conduce. Este cel mai complex autodrom din Europa de Est și are o suprafață de 12,5 hectare, pe care sunt amenajate 10 zone diferite ca suprafață, configurație șu utilitate. Aerodromul ATA nu este un circuit de mare viteză, ci unul pregătit pentru cei care vor să învețe să conducă defensiv. Echipa este formată din 30 de traineri, piloți și copiloți, activi sau retrași din campionatele de motorsport. Academia Titi Aur pune la dispoziția șoferilor interesați cursul de conducere defensivă pe 3 niveluri, curs de îndemânare, curs moto, curs de conducere în teren accidentat, dar și experiențe controlate de condus cu viteză.

Parenting PR este singura agenție de comunicare și relații publice, de pe piața din România, ce dezvoltă campanii integrate pentru branduri care au ca target părinții. Segmentul cel mai important îl reprezintă comunicarea cu bloggeri și influenceri care activează în sfera parenting-ului, construirea de comunități și dezvoltarea și susținerea antreprenorilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related