Achim Scarlat, despre seria Dezaburit: ”Ce e important de stiut, dar plictisitor de aflat? Drepturile cetatenesti”

Achim Scarlat, despre seria Dezaburit: ”Ce e important de stiut, dar plictisitor de aflat? Drepturile cetatenesti”

In urma cu aproape doi ani, stateam de vorba cu Achim Scarlat, care visa sa devina regizor faimos si bogat. Proiectul QVeta promitea sa fie un prim pas solid pentru tanarul talentat de atunci.

Trecut-au anii insa, iar Achim si-a pus o intrebare pe care majoritatea uita sa si-o puna: ”Bai frate, dar de ce vreau asta?". Si cum nu si-a putut raspunde in mod rezonabil, a pus on-hold visurile de Hollywood si i-a dat un mail lui Pojoranu. Si astfel s-a nascut unul dintre cele mai frumoase proiecte de pe internetul romanesc: Dezaburit.

Dezaburit este o serie de videoclipuri simple, scurte si amuzante care te invata cum functioneaza lumea in care traiesti. Perfecta serie pentru #TineriiDinZiuaDeAzi, dar si pentru noi, ceilalti, mai batrani. Sunt 3 oameni care se ocupa de continutul video: Achim, Matei si Luca. Iar pentru ca proiectul sa mearga ma departe, oamenii au nevoie de bani. Mereu e nevoie de bani, stiti cum e. Iata contul lor de Patreon

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related