New office, Hue dis?

New office, Hue dis?

"Ești liber doar atunci cand îți dai seama că nu aparții niciunui loc anume, ci tuturor – locul tău este pretutindeni. Prețul e mare. Recompensa e uriașă", Maya Angelou în Curajul în Sălbăticie, Brene Brown.

Și am plecat la drum cu gândul că acasă e pretutindeni, acasă nu e un loc, ci un sentiment, o experiență, niște oameni. Hueman Advertising a împlinit 5 ani, și de-aici sau de-acum încolo, drumul spre recompensa evoluției își croiește itinerariul prin Timișoara.

 

Knock knock, Hue’s there?

„2019 vine cu una dintre cele mai importante vești pentru noi - aceea că ne mutăm. Deși a fost o mișcare naturală, la care ne gândeam de ceva vreme, implementarea a fost mai dificilă. Asta pentru că urma să lăsăm în urmă un spațiu drag, un „acasă”, un loc unde 5 oameni cu vise mari își puneau toată încrederea și speranța. Dar, în același timp, am înțeles cât de importantă era mutarea atât pentru evoluția noastră, ca oameni, cât și a agenției. Ne dorim să creștem, să întâlnim aici publicitari talentați, pasionați, dar și tineri entuziaști care sunt gata să-și înceapă cariera în domeniu.” , Angelica Adamcsik (managing partner).

 

În orașul de pe Bega, primăvara 2019 ne-a surprins lucrând de zor la amenajarea noului sediu Hueman, după ce timp de aproape doi ani, am făcut naveta între Banat și Crișana, având mereu senzația că vom rămâne în zona de graniță, dacă nu ne pregătim bagajele, proiectele, clienții și facem pasul cel mare.

Așa că ne-am mutat la Timișoara. Întâmplarea face ca mutarea să vină într-un context de sărbătoare, pentru că vom împlini, foarte curând, 5 ani.

 

Timișoara, farfuria pe care facem plating

Noul spațiu de desfășurare a meetingurilor creative și a certurilor productive e pe măsura așteptărilor și se potrivește stilului nostru de lucru și de gândit. Un spațiu deschis, încăpător, primitor și, nu în ultimul rând, relaxant. Ne-am mărit puțin echipa și suntem în continuare în căutare de oameni talentați, care să se bucure de un office neconvențional, asezonat cu personalitățile Hueman.

Suntem diverși, ca-ntr-un dish de gastronomie moleculară. Și, la fel ca în gătit, avem trei componente: social, artistic și tehnologic. Timișoara e de-acum înainte, farfuria pe care facem plating iar de servit, servim în toată țara, la pachet!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related