Știai că ai mâncat un card în ultimele 7 zile?

Știai că ai mâncat un card în ultimele 7 zile?

Sau un umeraș în ultima lună? Chestia cu plasticul pe care companiile îl produd, noi îl cumpărăm și apoi îl aruncăm, e că nu ajunge doar în oceane, păduri, munți și sufocă planeta, dar ajunge și în oameni. Totul este impregnat de plastic: apa, mâncarea. Și pentru că oamenii nu conștientizează asta, WWF și Grey Malaysia au lansat campania Dieta de plastic.

Potrivit unui studiu, oamenii consumă aproape 5 grame de plastic pe săptămână, cam cât cântărește un card obișnuit, ceea ce înseamnă 21 de grame pe lună și 250 de grame pe an. Studiul a fost realizat de Universitatea Newcastle, Australia, la solicitarea WWF, și e primul care arată cât plastic ajunge, de fapt, în organismul uman.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related