[CIVIC 5D in haine noi] Cele 8 propuneri inscrise de Octavian Cristea: "Mai aveam cel putin 20 gandite"

[CIVIC 5D in haine noi] Cele 8 propuneri inscrise de Octavian Cristea: "Mai aveam cel putin 20 gandite"

Saptamana trecuta au inceput sa intre o sumedenie de propuneri grafice pentru competitia CIVIC 5D Design Challenge, anume de la acelasi utilizator. Ne-am dus imediat spre calendare: tot 8 iulie a ramas deadline-ul, iar regimul inscrierilor "pe ultima suta" inca nu s-a activat. Explicatia lui Octavian Cristea, graphic designer, a fost simpla: inspiratie si Honda. 

Octavian conduce deja o Honda, astfel ca a probat direct cateva dintre atributele din brief. Plecand de la cele 4 caracteristici principale ale modelelor Honda Civic 5D (Sportiv, High-Tech, Elegant si Performant), Octavian a realizat 8 propuneri grafice. Ne spune ca mai avea inca vreo 20 de versiuni gandite, deci ne putem astepta sa nu se opreasca aici.

Iar voi nu va opriti inainte sa incercati: cititi brieful, porniti de la un concept grafic care sa puna in valoare modelul Civic 5D, asezati-l atent in pagina si dati-i drumul catre noi.

Reamintim si de premiile in valoare totala de 2.500 de euro, de sesiunea foto tematica rezervata celor 3 designuri castigatoare, dar si de posibilitatea lansarii unei editii speciale Honda Civic 5D, upgradata grafic cu designurile voastre. 

 

 

Tu si competitia "CIVIC 5D Design Challenge"

Sunt graphic designer de vreo 13 ani, axat la inceput pe matte painting, iar cariera m-a adus pe diferite nise ca web, mobile, logo si branding. Dorinta de a-mi expune un punct de vedere legat de designul stickerelor vine din pasiunea catre Honda si automobilism.

Motivatia a fost simpla: Honda.

 

Abordarea briefului

Toate atributele par ca se potrivesc cu noul model, iar designul face ca masina sa iasa in orice moment in evidenta, plecand de la liniile linistite si, totusi, agresive si incisive ale masinii.

Tinand cont ca am adaugat destul de multe inscrieri - mai aveam cel putin 20 gandite :) - majoritatea sunt facute pe diferite idei si elemente din viata noastra, care sunt strans legate de atributele briefului. Unele dintre ele, mai fantastice decat realiste.

Pasionatii vor alege intotdeauna ce li se potriveste cel mai bine, de aici intentia mea de a adauga multe idei .

 

Propuneri preferate?

Preferatele mele sunt Lightning Storm, pentru impact, si Between the Lines, pentru simplitate.

 

Iti plac masinile? Personalitatea ta in trafic

Imi plac masinile si conduc o Honda TypeR, deci se poate spune ca imi place sa sofez. Ca personalitate in trafic, as spune linistita, iar cand e necesar, "devreme acasa" :)

 

Catre jurati si catre public

Sunt sigur ca cea mai buna lucrare va castiga.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Sectiune



Branded


Related