Basme cu cai, printese si cavaleri – varianta live-action

Basme cu cai, printese si cavaleri – varianta live-action

Copilul din tine e o entitate greu de controlat, de regula apare cand vrea ea. Dar si cand apare, te elibereaza cu totul de problemele tale de adult. Ajungi sa vezi culorile mai vii si joaca devine o treaba serioasa. Ei bine, am gasit un loc, aproape de Bucuresti, unde acest copil interior poate fi provocat sa se manifeste. Tot ce trebuie sa faci este sa iei autobuzul 112. Sau tramvaiul 46 pana la capat, apoi autobuzul 112. Vei ajunge in incinta Colosseum Retail Park si vei descoperi Arena Basme cu Cai.

Fondatorul proiectului este cascadorul profesionist Vali Vasilescu, care creeaza experiente epice pentru copii mari si mici prin punerea in scena a unor spectacole cu printese, cavaleri, cai si balauri, inspirate din basme romanesti. Fie ca pornesc din imaginatia lui, fie ca sunt inspirate din folclorul romanesc, ne povesteste ca scenariile inceteaza sa fie totalmente ale lui din momentul in care sunt integrate numerele de dresaj, alaturi de activitatile actorilor si cascadorilor, care aduc cate ceva din personalitatea lor in fiecare palier al spectacolului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related