[Obsesii part-time] Cătălina Ciobanu (The Public Advisors): Aveam 10 ani când am început să înțeleg ce înseamnă muzica

[Obsesii part-time] Cătălina Ciobanu (The Public Advisors): Aveam 10 ani când am început să înțeleg ce înseamnă muzica

În copilărie, Cătălina Ciobanu, de la Public Advisors, fredona melodiile tuturor artiștilor pe care îi vedea la TV, cânta la toate serbările de la școală, dădea spectacole acasă. Așa că părinții au dus-o la cursuri de muzică. Au urmat multe concursuri și cursuri de muzică: Palatul Național al Copiilor, Școala de Artă, secțiunea canto, apoi alte cursuri de canto - jazz și proiect muzical internațional unde a fost lead singer.

Bifam toate concursurile naționale de muzică, îmi plăcea să fiu pe scenă și să simt emoțiile, să trec prin procesul de pregătire dinainte de fiecare concurs și bineînțeles să capăt experiența de care aveam nevoie.

În prezent, îmbină muzica și PR-ul și chiar dacă poate fi dificil uneori să împartă programul între cele două, reușește să găsească timp pentru lucrurile care îi aduc bucurie și împlinire. 

 

În marcom

Mi-am început activitatea la The Public Advisors acum aproximativ un an și jumătate, însă alegerea legată de domeniul în care mi-ar plăcea să lucrez am făcut-o când am terminat liceul. Mi-am dorit să activez într-un domeniu în care să interacționez cu persoane din diferite arii profesionale, un domeniu care să mă motiveze să învăț lucruri noi și să mă țină conectată la tot ce este nou.

 

Muzica

Pasiunea pentru muzică o am dintotdeauna. Când eram mică fredonam melodiile tuturor artiștilor pe care îi vedeam la TV, pe posturile muzicale, cântam la toate serbările de la școală iar acasă dădeam adevărate spectacole, până când părinții mei s-au hotărât să mă ducă la un curs de muzică. Aveam 10 ani când am început să înțeleg ce înseamnă muzica și de atunci mă aflu în această călătorie frumoasă.

Au urmat multe concursuri și cursuri de muzică. Primul pas a fost la Palatul Național al Copiilor, apoi am ales să fac Școala de Artă, secțiunea canto, apoi alte cursuri de canto - jazz. Între timp, bifam toate concursurile naționale de muzică, îmi plăcea să fiu pe scenă și să simt emoțiile, să trec prin procesul de pregătire dinainte de fiecare concurs și bineînțeles să capăt experiența de care aveam nevoie.

 

Transformări

Ceea ce a început dintr-o joacă a devenit ulterior cel mai mare vis care, din fericire, s-a și transformat în realitate după ani de studiu, concursuri și dedicare. Am făcut parte dintr-un proiect muzical internațional ca și lead singer, experiență care m-a ajutat să înțeleg cum este să îți vezi visul cu ochii. Cred că pasiunea aceasta m-a transformat într-o persoană puternică și recunoscătoare pentru lucrurile care apar în viața mea și totodată m-a scos total din zona de confort. Fiecare concurs, experiențele pe care le-am trăit pe scenă, oamenii pe care i-am cunoscut, m-au transformat în Cătălina de astăzi.

Cumva lumea mea se învârte în jurul muzicii, face parte din mine. Bineînțeles că există plusuri și minusuri însă în momentul în care faci ceea ce îți place, orice lucru dificil devine ușor de realizat. Când ajung pe scenă și reușesc să transmit emoție, este cea mai frumoasă parte.

 

De ce e nevoie 

Perseverență, talent, muncă și dedicare – cam așa arată rețeta din punctul meu de vedere.

 

Momente în care ai vrut sa renunți

Există, bineînțeles, momente în care lucrurile nu decurg exact așa cum îți dorești. Ce mă motivează este faptul că inclusiv în momentele în care simt că lucrurile nu funcționează cum mi-aș dori, tot în muzică reușesc să mă regăsesc și prin muzică reușesc să mă fac înțeleasă.

 

Descoperiri

Am avut ocazia să experimentez, să călătoresc și să cunosc oameni interesanți. Am învățat ce înseamnă să fii disciplinat într-un domeniu care este permanent în schimbare. În același timp, m-am descoperit pe mine, ce îmi place, ce îmi displace și cum să am încredere în mine.

 

Punctul de intersecție

Punctul comun al celor două domenii îl regăsesc în momentul în care intru în contact cu persoane și se produce acel schimb de experiențe și viziuni. În ceea ce privește timpul, poate fi un pic mai dificil deoarece programul este destul de încărcat, însă întotdeauna se găsește timp pentru lucrurile care îți aduc bucurie și împlinire, nu?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated