[Obsesii part-time] Matei Vasiliu (Tribal): Unii merg la psiholog sau fac yoga, fotografia cred ca e varianta mai Do-It-Yourself

[Obsesii part-time] Matei Vasiliu (Tribal): Unii merg la psiholog sau fac yoga, fotografia cred ca e varianta mai Do-It-Yourself

Cand Matei Vasiliu, Digital Creative Director Tribal Worldwide Romania, s-a trezit la un moment dat la cercul polar, sub pretexul unor fotografii cu aurora, si-a dat seama si ca si-a cucerit cea mai mare frica - frigul. Pentru el, fotografia reprezinta un sut in fund sa ies din casa si sa vad oameni si locuri noi. Si asta face de aproape un an, de cand isi dedica timpul liber fotografiei. Rezultatele le puteti vedea pe Instagram.

 

 

Am fost intotdeauna pasionat de tehnologie; nu poti vorbi de comunicare fara tehnologie. Asa ca in 2000, am lasat facultatea si impreuna cu cativa olimpici la info am pornit un mic business. Business-ul ala nu a mers deloc. La 19 ani nu iti spune nimeni ca pasiunea nu e suficienta ca sa faci lucrurile sa se intample. Important insa e sa inveti ceva din esecuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related