Simina Zidaru este noul Deputy Managing Director al agenției Tribal Worldwide România

Simina Zidaru este noul Deputy Managing Director al agenției Tribal Worldwide România

Simina Zidaru devine noul Deputy Managing Director în cadrul Tribal Wordwide România, una din cele mai puternice agenții de digital la nivel local. Anterior, Simina a ocupat în Tribal poziția de Creative Director.

Cu o experiență de 10 ani dobândită în agenții de creație de top din România, Simina Zidaru va dezvolta și implementa strategia de management a agenției Tribal Worldwide România.

 

«Tranziția unui director de creație înspre managementul operațional este atipică. Probabil personalitățile manageriale și cele creative sunt relativ diferite. Cu toate acestea, cele două pot să co-existe. Am alături de mine o echipă care crede în valoarea leadership-ului creativ și în creativitate ca unealtă reală în business. Creativitatea se aplică multidisciplinar, de la social media, strategie, conținut, date, și până la client service. Procesul de învățare nu ar trebui să înceteze niciodată, iar eu sunt recunoscătoare că am șansa de a încerca și eu să fac lucrurile altfel.», a declarat Simina Zidaru, Deputy Maganing Director, Tribal Worldwide România.  

 

Simina Zidaru va lucra împreună cu Roxana Memetea, Managing Partner Tribal Worldwide România, pentru a îndeplini obiectivele de business ale agenției. Aceasta va coordona o echipă de peste 30 de specialiști, cu expertiză în diferite arii ale industriei creative digitate, de la strategie, date și creație, până la social media, creare de conținut, editare video, data innovation și programare.

 

«De când s-a alaturat echipei noastre, am văzut în Simina nu doar un spirit foarte creativ, ci un team leader profesionist, ce are capacitatea de a analiza și anticipa provocările și schimbările din piață. Filosofia noastră de business este construită în jurul oamenilor care împărtășesc valori comune, oameni care inovează și fac diferența într-o lume ce se află într-o continuă transformare. Mă bucur că Simina s-a integrat atât de natural în echipa noastră și abia aștept să construim împreună un nou capitol Tribal.», a completat Roxana Memetea.

 

Simina a fost selectată de Cannes Lions ca parte din programul See It Be It – program de dezvoltare și accelerare a carierei adresat femeilor în poziții de leadership din industria de comunicare. De asemenea, se bucură de recunoaștere și premii în cadrul unora dintre cele mai importante festivaluri de publicitate și comunicare din țară și străinătate, precum  Effie, ADCeurope, Internetics, Fibra, Sabre sau PR Awards.                             

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related