[Obsesii part-time] Mădălina Ion (Tribal) înnoadă şi deznoadă. Sfoară, idei, soluţii creative

[Obsesii part-time] Mădălina Ion (Tribal) înnoadă şi deznoadă. Sfoară, idei, soluţii creative

La 10 ani, Mădălina Ion, Senior Social Media Manager @Tribal Worldwide Romania, s-a înscris la Cercul de Artă Decorativă și Design Vestimentar de la Palatul Copiilor Buzău. Timp de patru ani, în fiecare weekend, a învățat nod cu nod arta lucrărilor decorative din sfoară de iută. A înnodat şi a deznodat până când i-a reușit prima lucrare de expoziție. 

Am învățat că uneori este nevoie să deznod o muncă de 3 ore dacă îmi doresc să îndrept o greșeală făcută pe drum și să înnod din nou, mai bine, mai frumos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related