Electric Castle: toleranță, cultură, manele

Electric Castle: toleranță, cultură, manele

Știți cazul. Se întâmplă manele la Biblioteca Universității de Medicină, la Gopo sau Neversea, sufletul unor oameni se simte atins cultural, apar indignări, apoi se arată cu degetul înspre lipsa de toleranță, se strigă rasism și cultură în sus și în jos și așa mai trece o săptămână pe Facebook în România. Cam așa a fost și la Electric Castle, dar un pic diferit de traseul obișnuit.

Pentru că după ce DJ-ul estonian Tommy Cash a pus maneaua lui Adi Minune, Așa trec zilele mele, în cadrul show-ului său, organizatorii au reacționat prompt pe Facebook.

 

Și de aici au urmat mii de comentarii furioase în toate părțile. Foarte bine că s-a reacționat așa, trebuie pusă o limită undeva, au spus unii, foarte rău că s-a reacționat așa, încă o dovadă a înțelegerii limitate au spus alții. 

Și apoi au urmat opiniile pe subiect din domenii variate și apoi comentarii la opinii și reacții la comentarii, într-un cerc vicios greu de oprit.

Dar înainte de toate:

Și acum, lupta între cultura înaltă și toleranță, după cum urmează:

 

 

 

Și o concluzie cu care s-ar putea ca cele două tabere să fie de acord: ”Dupa prestatia lui Florence, aproape orice act pare o manea”

 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related