Vesnicia s-a nascut la pub. Pacat ca se inchide

Vesnicia s-a nascut la pub. Pacat ca se inchide

Moneda oficiala a Marii Britanii e lira sterlina. In realitate insa, moneda prin care se masoara dinamica sociala in Regat e pint-ul de bere. Esti atat de social, cat timp petreci intr-un pub.

Britain’s Beer Alliance si Havas Londra spun povestea unui pub de provincie, The Horn’s Lodge cu toate personajele specifice: the old ladies, cuplurile, tanarul bine facut, timidul primit cel mai recent in comunitate, tipul bun la biliard, ceilalti, tipul cu doi caini si barmanul, aka prietenul, confidentul si consilierul tau financiar la un loc. Toti se cunosc si se recunosc intre ei. Toata lumea are porecle. Petrec sarbatorile impreuna si petrec o zi obisnuita ca o sarbatoare.  In cuvintele unui local: “Stai acasa singur si un lucru neinsemnat devine ceva important, dar apoi vii la pub, discuti cu oamenii si constati ca si ceilalti au probleme si ca viata nu e chiar atat de rea.”

Totusi, exista o problema despre care cei din pub nu pot sa discute. Nu pentru ca nu ar vrea, ci pentru ca pub-ul este inchis. Cauza: taxele prea ridicate pentru bere. Guvernul a crescut taxele cu 39% in ultimii 10 ani, ajungandu-se la taxe de 3 ori mai ridicate decat media Uniunii Europene.

Povestea oamenilor de la The Horn’s Lodge se termina brusc, ramane fara final. La fel si altor pub-uri locale, intrucat 3 pub-uri pe zi se inchid pe bune.

O posibila solutie ar putea fi semnarea unei petitii pentru micsorarea taxelor asupra berii la longlivethelocal.pub.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related