Piesa preferata inainte de toate

Piesa preferata inainte de toate

Un creativ bun face observatie sociala. Adica se uita in jur si vede forme, comportamente si simboluri, pe care le cupleaza, le clasifica si le gaseste un numitor comun.

Am auzit de directori de creatie care le sugereaza creativilor sa nu isi puna castile cu muzica in drum spre agentie, ca sa fie atenti la ce se intampla in jurul lor. Dar creativii reactioneaza spunand ca inspiratia o gasesc in muzica. Iata, chiar aici se ascunde un insight.

Multa lume n-ar renunta la muzica, chiar daca asta ar insemna sa renunte la ceva important de facut. Poate nu sa renunte, dar macar sa amane un pic, pana cand se termina piesa.

Spotify se intreaba de cate ori o melodie nu te-a tinut pe scaunul masinii, chiar daca aveai de livrat pizza sau de intrat pe teren la un meci de fotbal?  

Si ca sa evitam un alt comportament uman standard, acela de a cauta disperat piesa din reclama, aceasta este Elastic Heart de la Sia. Executia apartine Epoch Films, New York.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related