Fenomenul Metro Crush. Dragoste la prima statie

Fenomenul Metro Crush. Dragoste la prima statie

Cand te-ai trezit si ti-ai baut cafeaua, n-ai fi spus ca asta e o dimineata aparte. Cand ti-ai facut dusul si ti-ai fredonat melodia, versurile si apa au curs ca de obicei. Cand ai luat liftul si ti-ai salutat vecinii, n-ai simtit nimic deosebit. Dar cand te-ai urcat in metrou si-ai vazut-o pe ea, toate celelalte dimineti ti s-au parut in van.

Uite-o. Blonda, sapca intr-o parte, glezne descoperite. Te-a vazut. Bine ca ti-ai luat tricoul ala bun. Mai intoarce privirea, altfel o sa creada ca… Dar tu chiar o placi. Se aseaza. Aseaza-te langa ea. Nu. E prea mult. Hmm, sa te asezi? Nu cumva are prieten? Te asezi. Scoti telefonul, dar te uiti in al ei. Poate afli ceva. Urmeaza statia Politehnica. Isi pune castile. Mai spune-i acum ceva… Atentie, se inchid usile.

Sa-i faci cu ochiul? Ce cliseu, ar fi exagerat… cine a venit cu ideea asta? Ah. Asculta Keane. Asta ai fredonat dimineata, la dus! E prea mult. Gata. Trebuie neaparat sa iei pozitie. Se ridica ea in schimb. Isi scoate castile. E sansa ta. “Stai!”.

“Ce e?”. “Ti-ai uitat sapca.”. “Ah, ms.” Atat? Atat. Iubirea voastra s-a consumat de la Lujerului la Eroilor.  Platon asta, cu adjectivele lui cu tot. Ea a coborat si s-a pierdut in multime.

Exista un el si o ea in fiecare metrou. Exista o ea care se pierde in multime, pentru fiecare el care ramane in metrou si pentru care “Atentie! Se inchid usile” inseamna adio pentru totdeauna.

Dar exista si Metro Crush. O comunitate pe Facebook cu aproape 10.000 de followeri, dedicata celor care observa in metrou persoane care ar putea insemna ceva pentru ei.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mesaj privat cu detalii despre persoana vazuta (statie, ora, cum arata), iar mesajul va fi postat anonim pe pagina. Cei care se regasesc in descrieri, trimit la randul lor mesaj privat cu detalii despre postarea unde s-au regăsit. Si astfel, exista o sansa ca platonicul sa devina realitate.  

Mesajele sunt de tipul: Domnisoara imbracata intr-o rochita neagra cu opinci si ochelari, care a urcat azi, 2 septembrie, la Titan, pe la 22:30, am vreo sansa sa te gasesc pe aici? Esti foarte draguta, am schimbat cateva priviri, dar nu am avut curaj sa ma bag in seama.

Sunt tentative de pagini similare in mai multe orase din tara, chiar daca nu au metrou. Pot fi gasite dupa numele orasului, urmate de Crush.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related