Doar un spot, nimic mai mult

Doar un spot, nimic mai mult

Te gasesti cateodata intr-un pub si vezi un spot la TV si iti place atat de mult incat ii pretuiesti pe creativii din spatele spotului care cu siguranta au stat peste program ca sa iti ofere tie ceea ce tocmai ai vazut, asa ca ridici o bere in cinstea lor. In acelasi pub totusi, poti intalni alti creativi care au venit in persoana sa ridice o bere in cinstea lor, in timp ce si-au lasat spotul pe seama unui soft de A.I. Cel mai probabil, ar putea arata asa:

Spotul ar putea fi la fel de bine considerat primul din lume, caci probabil, atat de simple erau la inceput, cat si cel mai recent, intrucat, asa cum spuneam, ar putea fi facut de un soft de A.I., judecand si dupa voice-over. Insa, spotul a fost facut de Agency Within, care a decis sa renunte la orice nuantare si sa livreze mesajul direct. Pana la urma, e o forma de diferentiere. E back to basics si back to the future in acelasi timp.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded