Instagramul fără filtre

Instagramul fără filtre

De când e lumea sau de când a apărut internetul, fiecare om are o opinie de dat mai departe. Unele opinii, însă, au nevoie de filtre pentru rasism, bullying, xenofobie, sexism.

Instagram prezintă o serie de filmulețe anti-bullying, regizate de Jonah Hill, unde niște tineri vorbesc despre experiențele lor mai puțin plăcute. Cele patru episoade „Unfiltered” au fost publicate pe canalul IGTV al @instagram.

Filmulețele au fost produse de Smuggler din New York pentru Instagram, supravegheată de directorii de producție Ali Goodwin și Brian Quinlan.

Episoadele 1234 fără filtre pe Instagram.

Recent, Instagram a lansat și un test cu două caracteristici noi: un „avertisment de comentarii”, care ar trebui să avertizeze un utilizator dacă tastează ceva care pare a fi în afara limitelor și îi va solicita să-l revizuiască; și opțiunea „restricționare” pentru a permite utilizatorilor să examineze comentariile de la anumite persoane, înainte de a fi făcute publice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related