Zilnic pe Instagram Hervis România, timp de 30 de zile, 2 antrenori profesioniști antrenează comunitatea Hervis și nu numai - HervisHomeWorkout începe astăzi

Zilnic pe Instagram Hervis România, timp de 30 de zile, 2 antrenori profesioniști antrenează comunitatea Hervis și nu numai - HervisHomeWorkout începe astăzi

Hervis Sports & Fashion, dă startul campaniei HervisHomeWorkout, derulată zilnic pe IGTV & Instatory-ul Hervis România. Acțiunea face parte din campania umbrelă “Sportul întărește imunitatea”.

Cornel Moca si Andreea Stafie sunt #împreunăacasă cu tine și au pregătit un set de antrenamente pe care le poți face în casă. Acestea pleacă de la antrenanemte simple pana la exerciții mai complexe. Cei doi garantează rezultate pentru toți cei care vor respecta programul de antremente și indicațiile lor.

HervisHomeWorkout este dedicat celor pasionați de mersul la sală, de antrenamentele zilnice, dar și celor începători, care își pot astfel asigura o doză de energie si voie bună înainte de a începe munca de acasă. Ne aflăm cu toții într-un moment de criză, în care tot ce putem face este sa rămânem acasă, însă asta ne poate uni să #rămânemîmpreună, în online si în activități comune.

"Chiar dacă stam în casă viața merge înainte. Tocmai pentru că ne preocupă sănătatea, vrem să oferim o serie de exerciții tuturor celor care vor să se mențină. Sportul ajută atât la nivel de corp sănătos, cât și de sănătate psihică. Alături de alte activități, muzică, citit, autodidacție... rămânem în formă și ne păstrăm buna dispoziție pe durata cât stăm în casă #pentrusiguranță." Elena Gheorghiță (Marketing Manager Hervis Sports & Fashion România).

 

Agenția PPC Fashion & Lifestyle Champaigns dă, ca de obicei, plusul campaniilor efervescente. Adelina Oprea, fondatoarea agenției, ne spune:

"Primul lucru la care te gândești când vrei sa faci sport este să ai un antrenor personal care să te motiveze. Și atunci alături de echipa mea ne-am gândit cum putem aduce sportul în casele oamenilor.”

Acum Cornel și Andreea îți sunt la dispoziție zilnic, de la ora 9.30 pe IGTV și Instastory Hervis România

 

Cornel Moca, specialist sportiv și nutriționist dedicat, de peste 10 ani, ajută oameni cu diverse probleme posturale, de mobilitate și de greutate și are concepute programe proprii, care se mulează perfect fiecăruia în parte.

"Am ajutat foarte mulți oameni, cu probleme de greutate, cu probleme la nivelul coloanei vertebrale, asimetrii sau sportivi ce fac performanță pe diverse ramuri sportive. Cu toții au învățat că sub o îndrumare corecta, corpul uman poate face lucruri de neimaginat" ne spune Cornel.

 

Andreea Stafie a fost actriță, scriitoare, pedagog. A ales totuși să rămână la pasiunile ei cele mai mari, sportul și nutriția și a devenit tehnician nutriționist și trainer de aerobic și fitness, cu multiple acreditări ale școlilor Scandinavia și Move on.

"Corpul este făcut pentru mișcare și, când îi oferim asta, câștigăm poftă de viață, încredere în sine, flexibilitate în gândire, răbdare, un sistem imunitar întărit, capacitate îmbunătățită a tuturor sistemelor anatomice, un somn mai bun, auto-cunoaștere și simț estetic. Pe de altă parte, ne eliberăm de toxine, grăsime, frustrări, depresie și anxietate. Sportul, chiar dacă nu realizăm, e la fel de vital precum apa, aerul sau somnul, dacă vrem să trăim frumos.", ne spune Andreea.

 

"Consideram că în aceste momente este important să te adaptezi cât mai rapid la situația actuală. Este totodată și momentul când toți suntem nevoiți să fim mai activi, mai creativi și mai aproape de nevoile clienților noștri. Mulțumim Andreei, lui Cornel și Champaigns pentru acest proiect." Constantin Fetica (Head of E-commerce Business Hervis Sports & Fashion România).

 

Motto-ul Hervis Get Movin' simbolizează dedicația Hervis pentru un stil de viață mai bun prin mișcare. Hervis este unul dintre marii susținători ai sportului in Europa, fiind partener în organizarea majorității evenimentelor sportive pentru amatori și profesioniști, în țările în care activează. Magazinele Hervis Sports ofertă o gamă variată de articole sportive de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri și cu cele mai atractive oferte, urmând tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani. În acest moment, Hervis Sports & Fashion deține 36 de magazine.

Compania Hervis Sports a fost înființată în anii ´70 în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internaţionale şi 520 milioane Euro cifră de afaceri în anul 2017.

Champaigns este prima agenție dedicată magazinelor online de fashion și lifestyle din România. Serviciile pe care le oferă Champaigns includ campanii de PPC - Facebook & Instagram Ads, Google Ads, SEO, email marketing, design și programare. Agenția Champaigns este fondată de Adelina Oprea, specializată în marketing și în dezvoltarea prezenței online a magazinelor. Cea mai mare parte din activitatea ei a fost derulată în cadrul magazinelor online de fashion din România, de unde și experiența și capacitatea de a identifica nevoile unor astfel de afaceri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related