O alta specie de candidat la prezidentiale

O alta specie de candidat la prezidentiale

Romanii stiu ca trebuie sa fie in fiecare zi schimbarea pe care vor sa o vada in lume. Dar, o data la cinci ani, scapa de aceasta povara si i-o incredinteaza unui candidat la prezidentiale. O data la cinci ani, isi lasa tara pe mainile unui astfel de pretendent si isi proiecteaza toate sperantele pe el pentru o viata mai occidentala.

Problema este ca nu sunt foarte multe optiuni. Multi refuza sa iasa la vot, pentru ca au de ales intre aceleasi fete care se subscriu tipologiei politicianului roman, carunt si corupt. Ei bine, acum au varianta Corunt. Toma Corunt.

Cu un discurs axat pe valori occidentale, precum succesul, Toma Corunt este un candidat independent care a reusit in viata si vrea sa faca din fiecare roman un castigator.

Vorbind direct din vila lui cu teren de tenis si de la volanul SUV-ului sau, ca sa exprime stilul de viata promis, acest candidat expune o politica originala asupra educatiei, diasporei si a drumurilor.

In sfarsit, cineva care vrea sa schimbe fetele triste ale romanilor. Pana la urma cat de greu poate fi? Ai putea sa ii oferi cuiva un baton de ciocolata si tot s-ar mai bucura putin. Dar agenda lui politica este mult mai serioasa si poate fi consultata pe coruntpresedinte.ro.

Acest candidat face nota distincta prin atitudinea lui dezinvolta, abilitatile de bun comunicator si puterea de convingere. Ar putea sa treaca drept un bun actor. Si o face. Pentru ca Toma Corunt este un personaj interpretat de actorul Gabriel Constantin. De la House of Cards n-am mai avut un presedinte fictiv atat de autentic.

Apropo de autentic. Desi unii au luat-o in serios, internautii au gasit campania plina de umor si sarcasm fin. N-a durat mult pana cineva sa observe ca steagul Romaniei este invers, iar de aici pana la asocierea campaniei cu brandul Rom, n-a mai fost decat o revelatie.

Ramane de vazut cum va evolua acest trick de marketing contextual.

Iata cateva dintre promisiunile lui Toma Corunt:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related