Somnul natiunii naste monstri

Somnul natiunii naste monstri

Daca ti-era dor de un umor american 100%, in care daca te gadila cineva in timp ce scapi popcorn-ul si cola de 1 litru pe tine, ai gasit fix ce-ti trebuie: reclama asta la un fel de Dormeo in care ai numai vise americane. Cum ar fi ca Razboiul Rece sa nu fi existat, rusii sa nu fie atat de porniti impotriva yankeilor, iar criza aia de rachete din ‘62 sa fi fost doar un cosmar.

Cica, daca saltelele astea Simba ar fi existat si oamenii in putere atunci ar fi dormit mai bine, nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat. Dar culmea e ca nici nu prea s-a intamplat mare lucru atunci, dincolo ca era sa se dea inca o nucleara. Producatorul de saltele Simba putea sa foloseasca si el Razboiul din Vietnam ca alternativa. De exemplu, daca nu s-ar fi dus timp de doua decenii sa dea cu napalm, deci daca ar fi avut un somn al nervilor mai prelung, poate s-ar fi scutit singuri de multe necazuri. Sau mai mult sex. Sau mai multa mancare. Sau... si mai bine, mai mult cap! Dar sloganul e tare: Made for peace.  Bine ca nu i-au zis direct Rest in Peace. Daca vreti sa dati cu love sau hate in creatorii spotului, cautati agentia mega premiata BBH London, pentru mai multe detalii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related