BBH New York a castigat marele premiu in cadrul ANDY Awards

Agentia Bartle Bogle Hegarty New York a castigat The Grandy, marele trofeu al festivalului ANDY Awards, pentru campania integrata destinata promovarii ultimului album Oasis, informeaza Campaign UK.

BBH NY a realizat pentru Oasis documentarul "Dig Out Your Soul In The Streets". Difuzat online, filmul i-a prezentat pe membrii trupei Oasis plimbandu-se prin orasul New York si rugand trecatorii sa le interpreteze melodiile.

In categoria TV, dintre agentiile din Marea Britanie, DDB London a castigat Gold pentru spotul Volkswagen - "Dog" si Bronze cu spotul "Enjoy the everyday", pentru aceeasi marca auto. BBH London a fost premiata cu doua trofee Gold pentru Mentos - "Kiss Cam" si Barnardos - "Break the Cycle". Agentia Leo Burnett London a castigat Gold cu spotul "House of Cards" realizat pentru Shelter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related