BBH New York a castigat marele premiu in cadrul ANDY Awards

Agentia Bartle Bogle Hegarty New York a castigat The Grandy, marele trofeu al festivalului ANDY Awards, pentru campania integrata destinata promovarii ultimului album Oasis, informeaza Campaign UK.

BBH NY a realizat pentru Oasis documentarul "Dig Out Your Soul In The Streets". Difuzat online, filmul i-a prezentat pe membrii trupei Oasis plimbandu-se prin orasul New York si rugand trecatorii sa le interpreteze melodiile.

In categoria TV, dintre agentiile din Marea Britanie, DDB London a castigat Gold pentru spotul Volkswagen - "Dog" si Bronze cu spotul "Enjoy the everyday", pentru aceeasi marca auto. BBH London a fost premiata cu doua trofee Gold pentru Mentos - "Kiss Cam" si Barnardos - "Break the Cycle". Agentia Leo Burnett London a castigat Gold cu spotul "House of Cards" realizat pentru Shelter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated