Karim Rashid pune muzică la party-ul Conferinței Globale „Creativity4Better”  - toți participanții invitați

Karim Rashid pune muzică la party-ul Conferinței Globale „Creativity4Better”  - toți participanții invitați

Inspirație și Distracție!
Despre asta e vorba la cea de-a treia ediție a Conferinței Globale IAA „Creativity4Better” din București.

Pe 17 octombrie, Opera Națională din București va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din industria de publicitate si marketing, strângând laolaltă membri ai comunităţii creative locale şi internaţionale, speakeri de top la nivel global și un număr impresionant de lideri în inovație și tehnologie, care vor susține prezentări în cadrul sesiunilor din conferință.

După un program ce se întinde pe parcursul întregii zile, în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai premiați creativi și personalități vizionare, „Creativity4Better” se mută la Qreator, începând cu ora 20:00, pentru un after party la fel de promițător. Ediția din acest an a conferinței va fi încheiată cu o petrecere de proporții, la care sunt invitati toți participanții, ocazia perfectă pentru socializare, creativitate, viziune și vibe-uri bune.

Surprizele continuă prin faptul că unul dintre star speakerii conferinței, Karim Rashid, va fi DJ la Yellow Party @Qreator,  în seara de 17 octombrie, începând cu ora 21:00.

Născut în Egipt și crescut în Canada, Rashid și-a creat de-a lungul timpului un profil high-end și o reputație în domeniul ingineriei, arhitecturii și designului industrial, fiind considerat o legendă a design-ului și numit „cel mai faimos designer industrial al Americilor”, de către Time Magazine.

Intrarea la after party este inclusă în prețul biletului la Conferința Globală IAA „Creativity4Better”, așa că, odată înregistrați, salvați data și pentru a doua parte a evenimentului, începând cu ora 20:00, la Qreator (Bulevardul Aviatorilor 8A).

Pe lânga Karim Rashid, anul acesta vor mai urca pe scena Conferinței Globale IAA „Creativity4Better”: Chris Barton, fondatorul aplicaței Shazam, Jacques Seguela, Fondator RSCG și Chief Creative Officer de mai bine de 25 de ani, Mailine Swildens, Google Director for ZOO EMEA, Rory Sutherland, Vice-Chairman Oglivy UK & TED Talk superstar, Bruno Bertelli, Global Chief Creative Officer Publicis Worldwide și cel mai premiat creativ italian din lume, Geoffrey Hantson, Creative Officer Happiness, Ginevra Capece Galeota, Global Creative Strategist, Facebook, alături de mulți alții.

Conferința Globală IAA „Creativity4Better” este un eveniment de nivel global organizat de IAA România. Conferința va avea loc la Opera Națională, pe 17 octombrie 2019, iar biletele pot fi achiziționate online, la prețul de 315 euro (+TVA) pentru membrii IAA, preț special valabil în perioada 15 iulie – 17 octombrie 2019.

Mulțumim sponsorilor care s-au alăturat Conferinței Globale IAA 2019: Kaufland România, Coca-Cola, Philip Morris Trading, Facebook, Renovatio, CrisTim, Google, Ursus – Gold Partners, MedLife, Therme Group, Nespresso, Autoklass, Mercedes, Promenada – Partners. Mulțumim, de asemenea, tuturor partenerilor media și celor care ne susțin în acest demers de a aduce mai aproape de comunitatea locală, pentru al treilea an consecutiv, cele mai valoroase surse de inspirație.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related