[RE-Conectare] Ghid de re-invatare a fericirii. De ce nu trebuie sa ratezi Sauna Fest

[RE-Conectare] Ghid de re-invatare a fericirii. De ce nu trebuie sa ratezi Sauna Fest

Poate cea mai mare diferenta dintre copii si adulti e felul in care reactioneaza la Trebuie. Copiii plang, dau din picioare, se opun, inteleg ca Trebuie este un dusman cu care lupti si pe care nu il accepti decat temporar. Adultii ajung sa internalizeze in asa masura Trebuie, incat uita ce mai ramane in afara lui. Viata intreaga devine un mare Trebuie si nu mai dau din picioare in fata lui, nici nu mai lupta, il accepta asa cum este. Uneori, insa, e de ajuns un moment de gratie care sa ne aminteasca sa iesim din trebuie, sa respiram, sa fim pur si simplu. Asta se intampla la Sauna Fest, festivalul Therme. Cu arta, magie si multa maiestrie, esti luat subtil din toate acele Trebuie care te tin captiv si ti se aminteste sa te bucuri de viata. 

 

Redescoperirea 

Mai sunt doar 5 zile de Sauna Fest, festivalul Therme dedicat simturilor si starii de bine, asa ca ar fi bine sa nu ratezi o astfel de evadare necesara. Lasa mailurile, gandurile agitate, programul in care nu ai timp sa respiri, grijile, scenariile, treburile casnice. Lasa toata lista asta lunga de Trebuie si fa-ti un loc in program pentru tine. 

Sauna Fest nu este doar despre sauna, ci despre re-descoperire. Sauna este contextul in care cei 30 de maestri Aufguss, veniti din toate colturile lumii, te conduc in calatorii senzoriale extravagante: 500 de activitati speciale pe parcursul a 17 zile. Festivalul se incheie pe 20 octombrie, iar programul complet este aici.

La finalul unei experiente Aufguss, iti dai seama ca lucrurile apasatoare si enervante din fiecare zi pot fi combatute mai usor si, mai ales, nu au asa o mare importanta. La finalul unei astfel de experiente, vezi mult mai clar lucrurile care sunt cu adevarat importante. 

Si asta pentru ca ritualul Aufguss te trece prin mai multe stadii senzoriale intense. Maestrul foloseste bulgari de gheata si combinatii unice de uleiuri esentiale naturale pentru crearea aburului, apoi prin miscarile prosopului (sau steagului) il directioneaza prin miscari spectaculoase catre participantii la sauna. 

Dincolo de beneficiile mentale si emotionale despre care, oricat s-ar vorbi, nu pot fi redate cu adevarat celorlalti, ritualurile Aufguss au si multe beneficii pentru corp. 

Sauna te ajuta sa elimini toxinele din organism, imbunatateste circulatia sanguina, destinde corpul si mintea, asigura un somn odihnitor si profund. Este ca o imbratisare binemeritata dupa o zi grea sau o vacanta intensa de o zi.

Oamenii obisnuiesc sa alature beneficiile saunei cu iarna. Dar beneficiile saunei exista 365 de zile. Pielea devine mult mai ferma, sunt eliminate toate impuritatile, e curatata, hidratata. Pielea si reface bariera naturala, spune Cosmin Ciric, Wellness Manager Therme si maestru Aufguss.

 

 

De la povestile copilariei la formula iubirii

S-au intamplat multe experiente la Sauna Fest. Si daca nu sunt traite, nici nu se prea lasa povestite. Pana la urma, ritualul Aufguss este unul profund intim si interior pentru fiecare participant in parte. 

Echipa de maestri Aufguss ai Poloniei au avut la inceputul festivalului show-uri dedicate Zeitei Artei sau imparatilor japonezi. Echipa din Danemarca au incantat simturile cu calatorii descalecate din vis si aventuri ale vikingilor. Echipa din Germania a trecut de la Aufguss pe ritmuri de saxofon la temperaturi ridicate, la zbor nemaintalnit, cu aromaterapie de ierburi proaspete. 

Daca nu ati ajuns inca la Sauna Fest, mai aveti timp: va asteapta echipele din Elvetia si din Romania cu ritualuri surprinzatoare. Dar ar fi bine sa va grabiti putin.

Pe 1617 si 18 octombrie, echipa Elvetiei propune cateva calatorii speciale. Izabela Zoladz, de 5 ori campioana mondiala, creeaza o atmosfera unica prin Aufguss-ul Musical Toy, inspirat din povestile copilariei.

Prin LoginLogOut, Manuel Muller are un Aufguss modern, care te deconecteaza de la Social Media si te conecteaza la realitatea interioara, pe care nu ai mai ascultat-o demult. Tot Manuel este maestru la Soul Machinist, o sauna prin care poti ajunge cu simturile in locuri nebanuite. 

Robert Heinvetter face Aufguss de 10 ani si a calatorit in saune din intreaga lume, pentru a invata, a experimenta si a-si desavarsi ritualurile. La Sauna Fest a venit cu Senbei, o sauna cu arome japoneze, si Dschin, un ritual care exploreaza formula intimitatii. 

Ultimele doua zile de festival, 19 si 20 octombrie, sunt antrenate de echipa de maestri Aufguss din Bucuresti. Doar cateva din ritualurile de care va puteti bucura pana la finalul saptamanii: 

Emotion este un Aufguss ce pune in scena parcursul vietii, prin 3 runde de aromaterapie care te pot ajuta sa regasesti iubirea si puterea de a ierta.

Star O’Clock aduce in sauna Hollywood capodoperele cinematografice ale tuturor timpurilor, de la Frumoasa si Bestia, la James Bond.

La Inception, trecutul, prezentul si viitorul se intalnesc intr-un spectacol Aufguss al echilibrului si al celebrarii clipei. 

Sound of Love este o explozie de energie si arome nemaiintalnite in sauna Allhambra. Circle of Life este o calatorie printre cele 4 anotimpuri: renasterea primaverii, temperatura ridicata a verii, aerul racoros al toamnei si gheata, direct pe pielea ta, iarna.

Sunt doar cateva experiente de neratat din programul divers de la Sauna Fest. Pana la urma, in filmul asta ocupat care este viata ta, are nevoie si protagonistul de recompense

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related