Cosmin Pojoranu, despre observatorii la vot: Atât tineri pensionari, cât și tineri studenți. Oameni care nu se mulțumesc cu privitul alegerilor la televizor

Cosmin Pojoranu, despre observatorii la vot: Atât tineri pensionari, cât și tineri studenți. Oameni care nu se mulțumesc cu privitul alegerilor la televizor

Pur și simplu nu se mai putea, spune Cosmin Pojoranu, Funky Citizens. La un moment dat, o parte din români au ales: ori pleacă din România, ori român și se implică și se străduiesc să schimbe lucrurile. E o generație care ajunge la maturitatea civică: observatori la vot, voluntari în tot timpul anului, protestatari atunci când nevoia o cere, donatori către proiecte civice și de jurnalism independent. 

Cum alegerile prezidențiale sunt pe 10 noiembrie, cei de la Funky Citizens fac un apel pentru a susține iar rânduri consistente ale observatorilor la vot. Au lansat campania VotNuTroc, alături de Kubis Interactive si vor deschide o expozitie cu obiecte reinterpretate ale trocului electoral, care va putea fi vizitata la Nod makerspace din 21 octombrie. În loc de zahăr, ulei, mălai sau găleți, cei de la Funky propun educație și antrenament civic. Iar asta se face și prin observarea votului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related