[România pe YouTube] Optimiști cu Da sau Nu

[România pe YouTube] Optimiști cu Da sau Nu

Optimistii traiesc mai mult, arata un studiu, parca. Sau optimistii spera ca traiesc mai mult. Ceva de genul asta. E greu insa sa iti pastrezi optimismul in 2019, pe planeta Pamant. Sa incercam, totusi, sa nu ne lasam antrenati in viziuni apocaliptice si sa privim situatia mediului cu optimism, ne indeamna Buhnici in emisiunea lui. Cu un fel de optimism priveste si Andi Moisescu noua generatie de influenceri care au intrat in gratiile advertiserilor. Si tot asa, cu diferite de grade de veselie in perspectiva, se abordeaza pe YouTube-ul romanesc dupa cum urmeaza: trotinete, filme, strudelul uman, suprematia cuantica, casatorii, tancuri si prietenii.

 

Despre mediu, cu optimism

 

De ce îți expiră telefonul?

Fraților, săptămâna trecută, în timp ce montam clipul cu Dictatura Viitorului, mi-a murit mouse-ul. E al treilea mouse de gaming care moare exact când îi expiră garanția. Nu o să zic numele brand-ului că toate fac același lucru. (uitat în stanga la logo Razer). Oare civilizația nu a avansat suficient încât să avem azi tehnologia de a produce un mouse care să țină mai mult de doi ani? Se pare că răspunsul la întrebarea asta e fix invers. Tocmai pentru că avem o societate atât de avansată, gadget-urile ne mor o dată la doi ani și trebuie să le cumpărăm iar. Este exact așa cum ar trebui să fie. Astăzi o să vorbim despre acest ingredient cheie care ține în mișcare rotițele consumerismului și anume: obsolescența programată.

 

DPS #2 - Primul Strudel Uman, Pirueta Neagra si Mamaliga Secreta!

 

 

Supremația cuantică a fost atinsă!

 

Doi Degeaba S06E01 : Da sau Nu

 

Bicicletă sau trotinetă electrică. Ce aleg?

 Sunt mare fan al bicicletelor/trotinetelor electrice. Par soluția pentru un oraș mai curat, mai liniștit, mai sănătos. Avem exemplu în vestul Europei. De ce nu și la noi?

 

CĂSĂTORIA ÎN ZIUA DE AZI

 

 

Politia Muzicii: 3 Sud Est - Prietenia, abi - $cuze

 

AM FACUT O PIESA INTR O ORA CU CUVINTE DE LA VOI

 

 

Jack Nebunu Cu Sabia Printre Tancuri - OAI#2

 

Probleme cu politia

 

EMINEM, Guess Who's Back 4K

 

 

CONTRA SI NOUL JUCATOR

 

Daiana Anghel - Mergem sau nu la tratamente de curățare?

 

Negocieri dure la Târgul de la Negreni - MIRCEA BRAVO

 

Anunt - Stream Your Dream

 

MI-AM MACHIAT IUBITUL!

 

INFLUENCERI, NOUL VAL: VLOGERII

 Nu e ca și cum filozoful Mihai Sora ar vorbi despre libertate. Dar, cumva, trebuia și publicitatea asta să se împrospăteze puțin, să țină cont de noile repere publice. Cum ar fi vloggerii, de exemplu.

 

 

10 Lucruri Care ma Enerveaza la Nunti!!!

 

Mother! | O vorbă și un film

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related