Vrei să cucerești TikTokul și să afli tainele influencingului? Hai la Samsung Stream Your Dream, evenimentul anului pe TikTok

Vrei să cucerești TikTokul și să afli tainele influencingului? Hai la Samsung Stream Your Dream, evenimentul anului pe TikTok

Unde e Generația Z? Pe internet. Acolo unde au crescut, au învățat să comunice și să se exprime, locul lor de experiment, distracție și creație. Dar unde sunt ei, mai exact? Pe TikTok. De vreo doi ani, s-au strâns cu toții pe această platformă-senzație, unde se întâmplă TOT. Acum, să ajungi pe TikTok e simplu. Îți trebuie doar un telefon bun care să îți urmeze inspirația. Ai și ambiție, ai și idei curajoase și energia să le pui în practică. Gata, ești aici, faci parte din tribul Gen Z. Lumea e a ta de cucerit.

Dar cum devii cunoscut? Ce trebuie să faci pentru ca TikTok-urile tale să ajungă la cât mai mulți? Ai încercat tot și parcă faima tot nu se lipește. Filmulețele tale sunt senzaționale, dar nu le vede nimeni. Viralul pare un vis îndepărtat, ca și valul de inimioare și emoji. Sau poate nici măcar nu știi de unde să începi. Ești în mijlocul universului acesta în care totul se rotește amețitor, vrei să faci parte din el, dar primul pas este cel mai greu.

Hei, hei, TikTokeri de pretutindeni, experimentați sau la început de drum, avem cea mai bună veste de anul acesta pentru voi: visul vostru primește ajutoare importante, chiar de la cei mai importanți influenceri români. Pe 3 decembrie, de la ora 18:00, începe cea de-a 7a ediție Stream Your Dream, evenimentul Samsung susținut de TikTok. E șansa voastră să aflați tot ce vă interesează de la cei mai urmăriți creatori de conținut ai acestei platforme. Și poate sfaturile lor vă vor da impulsul bun care să vă tranforme visul în mii de followers. 

 

Aici nu se preface nimeni

Te distrezi, încerci mișcări noi, faci glume, râzi mult, afli tot ce e pe val. FOMO nu există aici. Pe TikTok nu există decât libertatea de a fi tu însuți. Nu îți trebuie o viață glam sau cuvinte prețioase, nu ai nevoie de terase la marginea oceanului pentru a posta și nici coperți de cărți pe care nu le-ai citit. Nici haine scumpe, nici machiaj profesionist, nici o viață perfectă. Poți să faci cel mai bun TikTok în maieu, din sufragerie, în timp ce pisica te privește derutată. E ok. Aici e locul în care nu prea se mai preface nimeni. Poate tocmai de aceea e și teritoriul absolut al Generației Z. 

Creatori digitali, membrii Gen Z au descălecat aici pentru a se exprima și pentru a se face auziți. Samsung vine în întâmpinarea lor, oferindu-le tehnologia pentru a face asta, dar și un eveniment care să celebreze experiența virtuală și să îi încurajeze de a continua și de a crea. 

Așa că notați-vă data: pe 3 decembrie, începând cu ora 18:00, Samsung lansează cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream, ediție care își propune să inspire creatorii de conținut de pe TikTok și să-i ajute să ajungă cei mai buni din domeniu. Ediția de anul acesta este susținută de TikTok România și va consta în 3 live-uri pe TikTok, găzduite pe canalul lui Adrian Cuza, membru Noaptea Târziu și ambasador Team Galaxy.

„Odată cu această ediție avem și susținerea TikTok, platforma care a lansat celebrități și a depășit multe recorduri în ultimii ani. Generația Z vrea să facă parte din ceva care contează cu adevărat și ne-am propus ca ediția aceasta să îndeplinească aceste așteptări și să aducă relevanță și inspirație viitorilor creatori”, a adăugat Simona Panait, Director de Marketing și Online, Samsung România & Bulgaria.

 

Secretele influencerilor

Tema centrală a ediției de anul acesta este autenticitatea și a fost inspirată de impactul pe care Generația Z l-a adus în ultimii ani în ceea ce privește crearea de conținut. Este prima generație care acordă o atenție uriașă scopului și vocației pe care le atribuie în tot ceea ce fac, potrivit unui studiu WeSpire. Nu este o întâmplare că locul lor de întâlnire este TikTokul. Pe această platformă au găsit cea mai bună modalitate de a se face auziți.

Autenticitatea are nevoie și de popularitate pentru a duce mesajul cât mai departe. Și aici intră în scenă influencerii Stream Your Dream, care vor impărtăși din experiența lor pe TikTok. 

Cuza este gazda evenimentul și va modera trei panel-uri, în care vor fi invitați unii dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România:

  • Șerban Lorena, membră din Team Galaxy, echipa de ambasadori Samsung, creatoare de conținut și TikTok-er, orientată spre zona de lifestyle & beauty
  • Maximilian Ioan, membru din Team Galaxy, creator de conținut și TikTok-er, orientat spre zona de gaming
  • Iuliana Beregoi, artistă, creatoare de conținut și TikTok-er, orientată spre zona muzicală

„Odată cu această ediție avem și susținerea TikTok, platforma care a lansat celebrități și a depășit multe recorduri în ultimii ani. Generația Z vrea să facă parte din ceva care contează cu adevărat, ceva măreț, și ne-am propus ca ediția aceasta să îndeplinească aceste așteptări și să aducă relevanță și inspirație viitorilor creatori”, a adăugat Simona Panait.

Mentori, jurați și influenceri Team Galaxy, toți vor povesti cum au pus bazele carierei lor virtuale, care sunt strategiile de conținut și promovare, precum și cum plănuiesc să își extindă comunitățile pe social media, în special pe TikTok. Platforma a avut parte de o creștere rapidă atât la nivel global, cât și în România.

 

Provocare Team Galaxy 2022

Stream Your Dream vine și cu o provocare specială pentru cei care își doresc să facă parte din Team Galaxy 2022. Ei trebuie să încărce un video pe TikTok, inspirat din cele împărtășite de invitații speciali, cu hashtag-ul #SamsungStreamYouDream și astfel au șansa să ajungă în echipa de ambasadori Samsung - Team Galaxy. Video-ul poate fi înscris până pe 31 decembrie 2021. 

Influencerii din Team Galaxy au acces la cele mai noi produse Samsung, invitații la cele mai cool evenimente și posibilitatea de a participa în campaniile de promovare Samsung. Așa că dă mai departe inspirația de la conferință, creează un TikTok special și, de ce nu?, pornește un nou trend pe platformă. 

În cele șase ediții desfășurate până acum, Stream Your Dream a dezvoltat o comunitate puternică a creatorilor de conținut, oferind șansa unor întâlniri rare, între influenceri și cei care vor să creeze și să experimenteze virtual. Din 2017, de când s-a lansat, proiectul s-a bucurat de susținerea unor reprezentanți cheie din industrii diferite – echipa Cavaleria, echipa FAR (Fotograful Anului în România), cât și o diversitate de ambasadori și lideri de opinie din diverse domenii. Ediția 1 fost centrată pe vloggerii tech, cu tema de Unboxing de produs, edițiile 2, 3 și 4 au avut ca temă fotografiile profesioniste din diverse domenii, ediția a 5-a s-a numit și Vlogging edition, iar ediția a șasea a fost dedicată noilor formate de conținut: TikTok, AR/VR și livestream gaming. 

Oricare ar fi preocupările și pasiunile noii generații de creatori, Samsung le întâmpină în fiecare an cu o ediție specială Stream your Dream, încercând să o ajute și să o susțină în împlinirea viselor, prin poveștile și inspirația celor care au reușit deja. 

Așa că bifează în calendar, setează alarma, pune-ți un reminder pe telefon: 3 decembrie, ora 18.00. Stream Your Dream, evenimentul anului pe TikTok. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related