Autori și artiști din peste 10 țări compun muzică în castelul Bran începând de luni, în cea mai mare tabară internațională, Dracula's Bran Castle Songwriting Camp

Autori și artiști din peste 10 țări compun muzică în castelul Bran începând de luni, în cea mai mare tabară internațională, Dracula's Bran Castle Songwriting Camp

Dracula's Bran Castle Songwriting Camp by DeMoga Music, în parteneriat cu Ultra Music, este cea mai mare tabără internațională de muzică din România, care reunește peste 30 de producători, songwriteri și artiști de pe 4 continente, pentru a compune muzică timp de 5 nopți în castelul Bran.

Damon Sharpe, Hi Levelz, Khaled Rohaim, Carl Lehmann și Faux DeLorean sunt doar câteva dintre numele prezente în tabără, care au semnat hituri pentru artiști precum Ariana Grande, Rihanna, Jeniffer Lopez, Chris Brown, Rita Ora, Pitbull și mulți alții.

 

Luni, 21 octombrie, se dă startul unor nopți albe în cadrul unei experiențe creative unice care reunește peste 50 de autori de top, români și internaționali. Contele Dracula deschide porțile castelului Bran și îi invită să ia parte la o experiența unică, în inima Transilvaniei.

 

După apusul soarelui, castelul vechi de peste 600 de ani devine epicentrul creației, iar muzica va răsuna din toate cele 7 studiouri de muzică amplasate în încăperile pline de istorie.

 

Printre autorii români prezenți în tabără se numară Marius Moga, Randi, Alex Cotoi (Sikotoy), Damian Drăghici, Florian Rus, Laurentiu Duță, Șerban Cazan, Eneli, Nicole Cherry, Misha Miller, Ciprenko, Zadi, Irina Flow, Loredana Cavasdan, Mark Azekko, Ionut Vasilache, Norya si Narcotic Sound.

 

Este pentru prima oară când Tik Tok, una dintre cele mai mari platforme de conținut video din lume, devine partener al unui eveniment în România. Platforma va fi reprezentată în tabără de peste zece artiști, autori și influenceri din Suedia și Germania, printre care: Christoffer Collins, Faux Delorean, Kevin Hogdahl, Kevin Thell, Cymo, Paul Lino Krenz, Moa Hammar.

Evenimentul este powered by Kiss FM, radioul numarul 1 din România și Cinema City Romania, cel mai mare operator de cinema din România, cu sprijinul UCMR - Asociația pentru drepturi de autor.

Fanta Portogroază este vedeta acestei tabere, întrucât studioul Fanta este responsabil cu Imnul Halloweenului, care va fi creat chiar în casa contelui Dracula.

De partea estetică a acestei tabere se va ocupa Marionnaud. Setea de bloody red drinks va fi potolită tocmai de brandul exclusiv de bauturi - Legendary Dracula.

Și, cum autorii premiați merită mașini premiate, BMW va avea grijă ca invitații să ajungă la castelul Bran în condiții invidiate până și de vampiri. Vor fi puși la dispoziţia participanţilor 2000 CP, inculzând şi 3 din cele mai luxoase limuzine ale mărcii – noul Seria 7.

Conceptul taberei este creat de către Marius Moga și organizat de către DeMoga Music, în parteneriat cu Ultra Music.

Ultra Music este un label internațional de muzică alcătuit din Ultra Records, Ultra Music Publishing și Empire Artist Management, reprezentând artiști precum Calvin Harris, Kygo, Don Diablo, Alan Walker, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Embody și mulți alții.

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Norya, Sebastian Dobrincu, Tya, Ciprenko și mulți alții. DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related